Shift+alt yap düzelir.arkada;lar klavyeye b'r;ey oldu i ler yanli; g,z]k]yor yardim ed'n yazamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam bu sorun düzeldi ama bombayı defuse edemiyorum
hayır bak şimdi ben surf yaparken dönme tuşlarını e ve q ye koydum sonra nasıl düzelteceğimi sorduğumda unbind e vw q yap dediler yaptım tuşlar csgo da komple işlevsiz hale geldiShift+alt yap düzelir.
7355608 yaztamam bu sorun düzeldi ama bombayı defuse edemiyorum
Tuşları devre dışı bırakmışsın bind e ve q yapmayı denehayır bak şimdi ben surf yaparken dönme tuşlarını e ve q ye koydum sonra nasıl düzelteceğimi sorduğumda unbind e vw q yap dediler yaptım tuşlar csgo da komple işlevsiz hale geldi
o zaten düzeldi bomba çözme tuşu çalışmıyor csgodashift+ alt yapıcan alt üstü xD
Ayarlardan basitçe yapabilirsin. Tuşları ayarlama yerine geldiğinde "Kullan" adlı bir seçenek olması lazım onu e yap.hayır bak şimdi ben surf yaparken dönme tuşlarını e ve q ye koydum sonra nasıl düzelteceğimi sorduğumda unbind e vw q yap dediler yaptım tuşlar csgo da komple işlevsiz hale geldi
e ye ata defuseyi.hayır bak şimdi ben surf yaparken dönme tuşlarını e ve q ye koydum sonra nasıl düzelteceğimi sorduğumda unbind e vw q yap dediler yaptım tuşlar csgo da komple işlevsiz hale geldi
is not bound bunu dediTuşları devre dışı bırakmışsın bind e ve q yapmayı dene
oh tamam oldu saolAyarlardan basitçe yapabilirsin. Tuşları ayarlama yerine geldiğinde "Kullan" adlı bir seçenek olması lazım onu e yap.
Hocam bilemiyorum csden e ve q tuşlarını kapatmışsın oyun görmüyor.is not bound bunu dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
oh tamam oldu saol