Neler Yeni

[Cözüldü] Görev yöneticisi başlangıç da "Program" diye bir dosya var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Reaksiyon skoru
17,575
Office 365 indiriyim dedim kendi sitesinden üniversitenin gmaili ile indirdim sonra kurdum falan işimi hallettim sonra görev yöneticisini açtım başlangışta program var ben eskidende office365 indirmiştim kendi sitesinden gene olmuştu acaba bu virüs falanmı ?
normalde revo uninstaller ile kaldıracaktım belki virüstür falan diye kaldırmadım

Sildiğiniz eski bir programdan kalmıştır muhtemelen.

Office 365 indiriyim dedim kendi sitesinden üniversitenin gmaili ile indirdim sonra kurdum falan işimi hallettim sonra görev yöneticisini açtım başlangışta program var ben eskidende office365 indirmiştim kendi sitesinden gene olmuştu acaba bu virüs falanmı ?
normalde revo uninstaller ile kaldıracaktım belki virüstür falan diye kaldırmadım
Dosya konumunu paylaşır mısın?

Başlangıçta üst kısımda ad sütununa sağ tıklayıp komut yeri ve başlangıç türünü açıp atar mısın?

Program adı altında dolaşan zararlı yazılımlar var, ancak hepsi virüs olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticisinden sağ tıklayıp dosya konumunu aç diyebilirsin.
%ProgramFiles%\Teams Installer\Teams.exe --checkInstall --source=PROPLUS bu olması lazım

Başlangıçta üst kısımda ad sütununa sağ tıklayıp komut yeri ve başlangıç türünü açıp atar mısın?
Adsız.png

bu var sadece

tamam buldum dediğini o yukarda attığım dosya uzantısı ile aynı

Kayıt defteri türünde

%ProgramFiles%\Teams Installer\Teams.exe --checkInstall --source=PROPLUS bu olması lazım

Alıntıyı görüntüle
bu var sadece
Zararlı olduğunu sanmıyorum, EEK uygulayabilirsiniz.

Geri