berkeaktask
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 112
- İsim
- Berke Aktaş
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam vermek bende isterim ama iktidara gelemeyeceği açık ve net şekilde ortada nasıl yapacağız bilemiyorum. tek istediğim iktidara arapların doluşmamasıO zaman verin.
Oylar bölünecek saçma bir laf.
Bu ülkede bir parti %35 oy alıyorsa %30-32'si fanatiklerinden geliyor kısacana kararsız seçmen aslında çok az veya gerçekten inandığı kişiye verecek olanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizinle aynı şekilde düşünüyorum hocamSaçmalık. MV seçimlerinde basarsınız, anlarım ama normal seçimlerde oy bölmekten başka bir işe yaramaz. Ha PERİNÇEK'e basmışsın ha İNCE'ye basmışsın, aralarında fark yok.
İlk turdan Altılı Masaya basın geçin, ilk turda bitirme şansımız olsun. İNCE fanatikliği yapmayın bana. %15 oy alacağını düşünen bir kitle var. Anketlerde bile %5'i geçemiyor.
Projelerinin çoğunluğu CHP'de ortaya atıldı. Ortak vaatler. Vaatleri ile CHP'yi karşılaştırırsanız (2018-2023) neredeyse aynı olduğunu görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1. turda chp ye veriyorsan 2. turda da ona vermelisin yine de senin kararın1.turda chpye vermek daha mantıklı rte yüzde 49 alamazsa ikinci turda inceye basmak lazım
Son düzenleme: