Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
O zaman verin.
Oylar bölünecek saçma bir laf.
Bu ülkede bir parti %35 oy alıyorsa %30-32'si fanatiklerinden geliyor kısacana kararsız seçmen aslında çok az veya gerçekten inandığı kişiye verecek olanlar
hocam vermek bende isterim ama iktidara gelemeyeceği açık ve net şekilde ortada nasıl yapacağız bilemiyorum. tek istediğim iktidara arapların doluşmaması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçmalık. MV seçimlerinde basarsınız, anlarım ama normal seçimlerde oy bölmekten başka bir işe yaramaz. Ha PERİNÇEK'e basmışsın ha İNCE'ye basmışsın, aralarında fark yok.

İlk turdan Altılı Masaya basın geçin, ilk turda bitirme şansımız olsun. İNCE fanatikliği yapmayın bana. %15 oy alacağını düşünen bir kitle var. Anketlerde bile %5'i geçemiyor.

Projelerinin çoğunluğu CHP'de ortaya atıldı. Ortak vaatler. Vaatleri ile CHP'yi karşılaştırırsanız (2018-2023) neredeyse aynı olduğunu görürsünüz.
Sizinle aynı şekilde düşünüyorum hocam

1.turda chpye vermek daha mantıklı rte yüzde 49 alamazsa ikinci turda inceye basmak lazım
hocam 1. turda chp ye veriyorsan 2. turda da ona vermelisin yine de senin kararın

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam vermek bende isterim ama iktidara gelemeyeceği açık ve net şekilde ortada nasıl yapacağız bilemiyorum. tek istediğim iktidara arapların doluşmaması

Sizinle aynı şekilde düşünüyorum hocam

hocam 1. turda chp ye veriyorsan 2. turda da ona vermelisin yine de senin kararın
Sen o kafada oy vericeksen kime vereceğin çok belli.
Ama diyorum şuan aşırı baskı ortamı var.
RTE'ciler bir yandan baskılar ve korkutmalar ; RTE karşıtları ayrı bir baskı ve korku ypaıyorlar insanlar üstünde .
Baskı altında kalmaktan korkmayın eğer böyle bir baskı varsa.
Özgür iradenizle istediğinize basın.
Kazanır kazanamaz değil kimi istiyorsanız ona basın

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Saçmalık. MV seçimlerinde basarsınız, anlarım ama normal seçimlerde oy bölmekten başka bir işe yaramaz. Ha PERİNÇEK'e basmışsın ha İNCE'ye basmışsın, aralarında fark yok.

İlk turdan Altılı Masaya basın geçin, ilk turda bitirme şansımız olsun. İNCE fanatikliği yapmayın bana. %15 oy alacağını düşünen bir kitle var. Anketlerde bile %5'i geçemiyor.

Projelerinin çoğunluğu CHP'de ortaya atıldı. Ortak vaatler. Vaatleri ile CHP'yi karşılaştırırsanız (2018-2023) neredeyse aynı olduğunu görürsünüz.
Yalova'da bile Max %10 alıyor diye biliyorum anketlerde kendi memleketinde birde. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş
1679242245551.png

Şöylede bi olay var 2018 seçimlerinde seçime 2 ay kala ince %20 almış ankette ama seçimde %30.6 alıyor nasıl oluyorda ankette bu kadar düşüş yaşanıyor gerçekten de anketler satın alınmış olabilir mi? yükselmesi gereken yere neden düşmüş?

1679242245551.png

Şöylede bi olay var 2018 seçimlerinde seçime 2 ay kala ince %20 almış ankette ama seçimde %30.6 alıyor nasıl oluyorda ankette bu kadar düşüş yaşanıyor gerçekten de anketler satın alınmış olabilir mi? yükselmesi gereken yere neden düşmüş?
düşmüş dediğim şu an ki anketlerden bahsediyorum %5 i geçemeyen anketlerden.

@Maryo bi fikrin var mı hocam?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
İncenin oy alacağı kişiler de AKP'li kişi sayısı gerçekten çok fazla. Çoğu kişi AKP'ye ve CHP'ye vermek istemediği için İnceye veriyor. Açıkçası CHP'ye oy vermeyi bende istemiyorum onun için İnceye vermeyi düşünüyorum şuan. Herkes iktidara geçemez diye düşünüyor ama tam tersini düşünüp verse zaten geçecek. Eğer seçim 2. tura kalırsa çok yakın sonuçlar olacağını düşünüyorum ben.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
boşu boşuna heyecan yapmaya gerek yok. chp ver geç..

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

düşmüş dediğim şu an ki anketlerden bahsediyorum %5 i geçemeyen anketlerden.

@Maryo bi fikrin var mı hocam?
Burada desteklemek esas.
İster destekleyin ister oy bölünüyor diyen tayfaya katılın isterseniz RTE'cilere .
Sizin kararınız bunu daha burada uzatamam hocam yazmaktan yoruldum ama yüzyüze olsak çok iyi tartışırdık eminim.
İyi günler dilerim size :)

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Bence mantıklı. İlk tur Muharrem İnce'ye vereceğim.
Muharrem İnce için hâlâ oy bölüyorsun diyenler var. İlk tur RTE veya KK'nin %50+1 alabileceğini mi düşünüyorsunuz? Ben düşünmüyorum. Bu yüzden oy bölmek diye bir şey yok.

SerhatCC

80+ Bronze
18 19 yaşında, dünyadan bihaber siyasetten bihaber, 4 yaşında tablet kullanabiliyor diye zeki sayılmış çocuksunuz yarınız. adamlar gözü karartmış, 3 4 sene sonra ne olacağı belli değil sanki ileri demokrasi ülkesinde yaşıyor gibi ben istediğim adayı desteklerim diyorsunuz :D acıyorum vallahi size

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
inceye vermek mantıklı oyları dahada bölüp 2. turu garantileseler keşke

Dark Days

80+ Bronze
Kılıçtaroğlu önce İnce'yi harcadı, sonra Mansur ve İmamoğlu, son olarak da Akşeneri. Bana göre oy verilecek tek adam İnce'dir.

Top Bottom