Neler Yeni

Çözüldü✓ Millenicom dsl işiği yanmiyor!!

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Merhaba elimde tt nin verdiği modem var millenicom bağlattirdim vdsl 50mbps kullanici adi şifre var elimde kurulumu yaptik ama dsl işiği yanmiyor internete ihtiyacim var teknik ekip beni ariyacakmiş ama uzaktan ne kadar yardimci olabilirler bilmiyorum benim yapabileceğim bir şey varmı

Modem zyxel vmg3313

ÖNEMLİ OKU:Oncelikle teknik destek ekibi geldi internetimi bağladilar ama şöyle soyliyeyim arkadaşlar kesinlikle gelen ekibe ekstra nakit para vermeyin adamla konuştuk ben maaleysef verdim millenicom oyle bir şey olmadiğini faturamiza yansitildiğini söylediler bilginize şikayet kaydi oluşturdum

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
dsl ışığı hiç yok ise genel olarak bu durum hattınızında fiziksel bir sorun olmasından kaynaklı olur. ankastreden gelen kablo veya sokette bir problemi işaret ediyor olabilir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dsl ışığı hiç yok ise genel olarak bu durum hattınızında fiziksel bir sorun olmasından kaynaklı olur. ankastreden gelen kablo veya sokette bir problemi işaret ediyor olabilir.
Teknik ekip yonlendirdiler başta kurulumu secmemiştim şimdi mecburi seçtim 500 tl verdim 1 gun oldu bekliyorum arayan soran yok internete ihtiyacım var 5 gündür o da yok mobil faturayı patlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer benim çözebileceğim bir şey var ise yaparim elimden iş gelir

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Teknik ekip yonlendirdiler başta kurulumu secmemiştim şimdi mecburi seçtim 500 tl verdim 1 gun oldu bekliyorum arayan soran yok internete ihtiyacım var 5 gündür o da yok mobil faturayı patlattım

Eğer benim çözebileceğim bir şey var ise yaparim elimden iş gelir
cihazın arayüzüne gidin hat değerleri var mı kontrol edin. hat değerleri var ise önceki mesajımda dediğim geçerli değil. sinyal geliyor demektir.
ayrıca kurulum için kullanıcı adı ve şifrenizi filan da kontrol edin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
cihazın arayüzüne gidin hat değerleri var mı kontrol edin. hat değerleri var ise önceki mesajımda dediğim geçerli değil. sinyal geliyor demektir.
ayrıca kurulum için kullanıcı adı ve şifrenizi filan da kontrol edin.
Kontrol ettim kullanici adı ve şifremi

Hat ayarlari dediğiniz yer burasimi Screenshot_2024-09-13-23-11-43-639_com.opera.browser-edit.jpg

Ben 1 günde elektirik ile doğalgazı bağlattırdım bu internet neden bu kadar uğraştırdı bilmiyorum 2 katı fiyat verseydimde turk telekomdan alsaydim şimdi bunu iptal ettirmesi vs var müşteri hizmetlerine sordum eğer bu işik sorunu düzelmez ise herhangi bir ek ücret almadan iptal ediyormusunuz diye evet demişti ne kadar doğru konuşur onuda bilmiyorum

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
1726258905180.png

Sistem monitörü altında idi galiba. XDSL... filan diye yazıyor olabilir.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Evet her şey sıfır. dediğim gibi snyal yok kablonuzda.
ya altyapı sorunu var. ya da fiziksel bir kopukluk. test edebiliyorsanız gelen kabloyu ve bağlı olduğu ankestreyi kontrol edin.
Hocam nasil test ederim ankastre nerede onuda bilmiyorum sabah bi bakarım binanin etrafina bulursam nasil test edeceğim ?

Hocam nasil test ederim ankastre nerede onuda bilmiyorum sabah bi bakarım binanin etrafina bulursam nasil test edeceğim ?
Screenshot_2024-09-14-00-09-46-461_com.instagram.android-edit.jpg

Birde resetlerken dsl yaniyor bir sure sonra sonuyordu şimdi o da olmuyor

Son düzenleme:

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

Alıntıyı görüntüle
Birde resetlerken dsl yaniyor bir sure sonra sonuyordu şimdi o da olmuyor
Turuncu anlık olarak hat omadığı için uyarı verip sonra sönük kalıyordur.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Millenicom türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor zaten tt bağlatsaydınız da durum değişmeyecekti kanımca.Santralde sorun olabilir.Teknik ekip kontrol sağlayarak size dönüş sağlayacaktır.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Millenicom türktelekom ve superonline altyapısı kullanıyor zaten tt bağlatsaydınız da durum değişmeyecekti kanımca.Santralde sorun olabilir.Teknik ekip kontrol sağlayarak size dönüş sağlayacaktır.
Umarım hocam valla kaç yildir alt yapisiz evdeyim yeni taşindim altyapi var sonunda diye seviyordum kursağimda kaldi

Turuncu anlık olarak hat omadığı için uyarı verip sonra sönük kalıyordur.
Turuncu degilm hocam kurulum yaparken video atmiştim baya uzun bir süre yaniyor sabit sonra power gidince o da gidiyor resetleniyor modem şimdi tekrar resledim dsl hiç yanmadi tekrar kurulumu yapip bi bakacağim

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Umarım hocam valla kaç yildir alt yapisiz evdeyim yeni taşindim altyapi var sonunda diye seviyordum kursağimda kaldi

Turuncu degilm hocam kurulum yaparken video atmiştim baya uzun bir süre yaniyor sabit sonra power gidince o da gidiyor resetleniyor modem şimdi tekrar resledim dsl hiç yanmadi tekrar kurulumu yapip bi bakacağim
Modem de arızalı olabilir. bir kaç yönden test etmeli işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom