Neler Yeni

[ÇÖZÜM] ''Beklenmeyen Bir Şey Oldu, Hata Kodu : 0x80070141'' Çözümleri

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
0x80070141.png

1 - Beklenmeyen Bir Şey Oldu, Hata Kodu : 0x80070141 - Windows Repair

Windows 10, ayarlar ve çok sayıda PowerShell komutu dahil olmak üzere Microsoft Mağazası'nı sıfırlamanın çeşitli yollarına sahiptir, ancak Windows Repair tüm bunları ve daha iyisini ücretsiz olarak yapabilir.

Download Windows Repair From Tweaking

Güvenli Modda önyükleme yapılması önerilir.

Onarımlar bölümüne geçin.

Tüm Onarımların işaretini kaldırın.

Aşağı kaydırın ve şunlara tıklayın :

• Repair Windows 8/10 App store
• Repair Windows 8/10 App store (Completely Reset App Store)

Start Repairs'a tıklayın.

1.jpg

Tamamlandığında sistemi yeniden başlatınız.

2 - Beklenmeyen Bir Şey Oldu, Hata Kodu : 0x80070141 - Antivirüsü Devre Dışı Bırakma

Yukarıdaki adım başarısız olursa, çevrimiçi virüsten koruma yazılımınızı devre dışı bırakmayı deneyiniz ve tekrar deneyiniz. Elbette, tamamlandığında antivirüsünüzü aktifleştirmeyi unutmayınız.

İyi günler.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Abi sen Microsoft'ta mı çalışıyorsun? 😎

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ben bu tip programları çok sevmiyorum sonuçta bir(kaç) kişi(lerin)nin yaptığı uygulamalar ve 3. parti ama her konunuzda kullanıyorsunuz. Açık kaynaklı vs. mi bunlar ona göre bakıp mı öneriyorsunuz?

Yanlış anlamayın.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
0x80070141.png

1 - Beklenmeyen Bir Şey Oldu, Hata Kodu : 0x80070141 - Windows Repair

Windows 10, ayarlar ve çok sayıda PowerShell komutu dahil olmak üzere Microsoft Mağazası'nı sıfırlamanın çeşitli yollarına sahiptir, ancak Windows Repair tüm bunları ve daha iyisini ücretsiz olarak yapabilir.

Download Windows Repair From Tweaking

Güvenli Modda önyükleme yapılması önerilir.

Onarımlar bölümüne geçin.

Tüm Onarımların işaretini kaldırın.

Aşağı kaydırın ve şunlara tıklayın :

• Repair Windows 8/10 App store
• Repair Windows 8/10 App store (Completely Reset App Store)

Start Repairs'a tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

Tamamlandığında sistemi yeniden başlatınız.

2 - Beklenmeyen Bir Şey Oldu, Hata Kodu : 0x80070141 - Antivirüsü Devre Dışı Bırakma

Yukarıdaki adım başarısız olursa, çevrimiçi virüsten koruma yazılımınızı devre dışı bırakmayı deneyiniz ve tekrar deneyiniz. Elbette, tamamlandığında antivirüsünüzü aktifleştirmeyi unutmayınız.

İyi günler.
İnsanlara yardımcı olucak.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu tip programları çok sevmiyorum sonuçta bir(kaç) kişi(lerin)nin yaptığı uygulamalar ve 3. parti ama her konunuzda kullanıyorsunuz. Açık kaynaklı vs. mi bunlar ona göre bakıp mı öneriyorsunuz?

Yanlış anlamayın.
Artık registry temizlik yazılımı gibi şeyler kullanmıyorum. Önceden kullandığım registry temizlik yazılımı olan WRC'nin sistem ayarlama bölümünü beğeniyordum yalnızca. Bu yazılım, çeşitli Windows sorunlarının çözümüne öncülük eder, fakat dikkatli kullanılması gerekir. Adı üstünde ''Tweaking'' ince ayar anlamına gelir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Artık registry temizlik yazılımı gibi şeyler kullanmıyorum. Önceden kullandığım registry temizlik yazılımı olan WRC'nin sistem ayarlama bölümünü beğeniyordum yalnızca. Bu yazılım çeşitli Windows sorunlarının çözümüne öncülük eder, dikkatli kullanılması gerekir. Adı üzerinde ''Tweaking'' ince ayar anlamına gelir.
Ben bu tip uygulamaların sistemde arka kapı açma veya sisteme fark edilmesi zor bir değişiklik yapma riskine karşı açıkça hiç kullanmam veya tavsiye etmem, ondan sormuştum. Açık kaynaklı ise gideri var ama değilse bana göre riskli.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşletim sistemi olarak bakmıyorum, program olarak dedim. Gizlilik açısından öyle ama orayı çok takmıyorum artık.
Tweaking'e ait olan Windows Repair programı güvenilir bir programdır. Dikkat edilmesi gereken nokta ise, bu yazılımı bilinçli kullanmaktır. Eğer öyle saçma sapan programlar öneren biri olsaydım, forum içerisinde IOBIT yazılım tavsiye ederdim. Bir yazılımı araştırmadan kullanan biri değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,223
Üyeler
160,994
Son üye
ihsan asım
Top Bottom