Neler Yeni

Cpu fazla kullanılıyor lütfen yardım

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Virüs olmalı. Windows ile alakalı değil

CPU Throttle oluyor. Saçma yorumlara gerek yok. Asus ise sistemin BD PROCHOT devre dışı bırakman gerekebilir. Onun dışında diğer sorunların ise Thermal, EDP, Power sebepli olabilir.

Eğer CPU yine de GPU'yu yeterince beslemiyorsa (ki Dual Channel olmadığı için olacaktır) düşük FPS sorununuzu Dual Channel ile çözersiniz.
Asus değil acer biosdan bir ayar yapmam gerekiyormu

erengore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Göre
Asus değil acer biosdan bir ayar yapmam gerekiyormu
Hayır, ThrottleStop kullanabiliriz. Sisteminizin soğutması nasıl? Soğuk tutabiliyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç derecede çalışıyor oyuniçi öyle sorayım daha doğrusu.

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Hayır, ThrottleStop kullanabiliriz. Sisteminizin soğutması nasıl? Soğuk tutabiliyor musunuz?

Kaç derecede çalışıyor oyuniçi öyle sorayım daha doğrusu.
God of war gibi oyunlarda 90 na cikiyir

erengore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Göre
God of war gibi oyunlarda 90 na cikiyir
Tamamdır. İndiriniz:
TeamViewer ile elimden geleni yapabilirim.

%100 olmasında sorun yok PC kapanıyor mu
%100 kullanılan CPU ile PC'nin kapanmasının ne alakası var?

TahinPekmez

80+ Silver
CPU Throttle oluyor. Saçma yorumlara gerek yok. Asus ise sistemin BD PROCHOT devre dışı bırakman gerekebilir. Onun dışında diğer sorunların ise Thermal, EDP, Power sebepli olabilir.

Eğer CPU yine de GPU'yu yeterince beslemiyorsa (ki Dual Channel olmadığı için olacaktır) düşük FPS sorununuzu Dual Channel ile çözersiniz.
saçma yorum mu sen saçmaladın galiba. senin ki de doğrudur ama yorumlar saçma değil olabilir. arkadaş aynı oyunu oynayamıyor. virüs de vardı diyorzaten. intel de single ram bu kadar etkilemez

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Tamamdır. İndiriniz:

Isınmadan dolayı kapanabilir sistem

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Tamamdır. İndiriniz:

indirdikten sonra napıcam

TahinPekmez

80+ Silver

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Tamamdır. İndiriniz:

Lütfen indirdim napicam

Lütfen indirdim napicam
Yardim lütfen

erengore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Göre
saçma yorum mu sen saçmaladın galiba. senin ki de doğrudur ama yorumlar saçma değil olabilir. arkadaş aynı oyunu oynayamıyor. virüs de vardı diyorzaten. intel de single ram bu kadar etkilemez
Format atmış. Kalıcılık etkisinde bulunacak virüs alan bir yere girmiş olacak bir arkadaşa da benzemiyor. Format içimizi rahatlatmaya yeterli.

Ben sorunun asıl kaynağını Dual Channel'a atmadım zaten. Olası FPS düşük algısına kapılırsa sebebinin Single Channel olacağını söyledim.
Isınmadan dolayı kapanabilir sistem
Yeni hiçbir sistem ısınmadan kapanmaz. 10. Nesil işlemcili sistemin ısınmadan kapanması için sistemde macun olmaması lazım. Olmasa bile kapanmayabilir. Kapanmayanını görmek de mümkün.
indirdikten sonra napıcam
Sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre çıkartın. Ardından programı çalıştırın. Çalıştırıldıktan hemen sonraki ekran ile FIVR, TPL ekranlarının ekran görüntüsünü atar mısınız?

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Format atmış. Kalıcılık etkisinde bulunacak virüs alan bir yere girmiş olacak bir arkadaşa da benzemiyor. Format içimizi rahatlatmaya yeterli.

Ben sorunun asıl kaynağını Dual Channel'a atmadım zaten. Olası FPS düşük algısına kapılırsa sebebinin Single Channel olacağını söyledim.

Yeni hiçbir sistem ısınmadan kapanmaz. 10. Nesil işlemcili sistemin ısınmadan kapanması için sistemde macun olmaması lazım. Olmasa bile kapanmayabilir. Kapanmayanını görmek de mümkün.

Sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre çıkartın. Ardından programı çalıştırın. Çalıştırıldıktan hemen sonraki ekran ile FIVR, TPL ekranlarının ekran görüntüsünü atar mısınız?
🤷‍♂️

erengore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Göre
Top Bottom