Torrent olduğundan dolayıdır yüksek ihtimalle. Başlığı düzeltin bu arada.Oyun pahalı olduğu için crack indirdim ve oyuna girmek isterken hiç bir oyun ekranı gelmeden direk hata geliyor sistemde kötü değil rtx 2060 i5 10400F nasıl çözebilirim?
oyunu alarak.Oyun pahalı olduğu için crack indirdim ve oyuna girmek isterken hiç bir oyun ekranı gelmeden direk hata geliyor sistemde kötü değil rtx 2060 i5 10400F nasıl çözebilirim?
Neden ki?Başlığı düzeltin bu arada.
Yüklediğin sürüm eski olabilir. Çözüm videosu illaki youtube da vardır. Birazdan insanlar linç etmeye gelecektir sen onları umursama boşver.Oyun pahalı olduğu için crack indirdim ve oyuna girmek isterken hiç bir oyun ekranı gelmeden direk hata geliyor sistemde kötü değil rtx 2060 i5 10400F nasıl çözebilirim?
Topu dikti hoş durmuyor. Ayrıca orjinal oyun gitmiş gibi söylemiş arkadaş yanlış anlaşılabilir benceNeden ki?
Para verip alarak çözebilirsin bence.Oyun pahalı olduğu için crack indirdim ve oyuna girmek isterken hiç bir oyun ekranı gelmeden direk hata geliyor sistemde kötü değil rtx 2060 i5 10400F nasıl çözebilirim?
Büyük ihtimal crack indirdiğin için. Çoksel sistemin var yazık olmasın PC'ye. Düzgünce almaya çalış oyunları.Oyun pahalı olduğu için crack indirdim ve oyuna girmek isterken hiç bir oyun ekranı gelmeden direk hata geliyor sistemde kötü değil rtx 2060 i5 10400F nasıl çözebilirim?
Orjinal oyunda da aynı gidiyor.Topu dikti hoş durmuyor. Ayrıca orjinal oyun gitmiş gibi söylemiş arkadaş yanlış anlaşılabilir bence
Hatanın orijinali öyle yalnız.Topu dikti hoş durmuyor. Ayrıca orjinal oyun gitmiş gibi söylemiş arkadaş yanlış anlaşılabilir bence