Crackli oyun sitesi Önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,843
Bu Konuyu Açmak İstemezdim ancak artık son zamlardan dolayı bu yola başvuracağız gibi duruyor bildiğiniz diğerlerine nispeten daha güvenli bi site varmı acaba ? rdr2 ye 1100tl istemek nedir arkadaş ya bıktım ben bu durumdan ota bişeye zam

Kanka yasakmış bu konular

Kanka yasakmış bu konular
Öylede son zamlardan sonra bu yola başvuracağız gibi duruyor dark souls serisi 800 tl gta5 550 tl benim bu oyunları alabilecek gücüm yok crack harici bi öneri yok gibi

Paylaşımlı hesap alabilirsin 15 20 liraya offline oynamak kaydıyla her oyunu satıyorlar

Öylede son zamlardan sonra bu yola başvuracağız gibi duruyor dark souls serisi 800 TL gta5 550 TL benim bu oyunları alabilecek gücüm yok crack harici bi öneri yok gibi
dostum isterse o zamlı oyunlar 50 tl olsun ben gene hikayeli oyunları hep crack oynarım site önerisi burda yasak ama zamlar umrumda deyil hikayeli oyunlarda.

ah be knk keşke alsaydın para bile etmiyordu o oyunlar
Kanka şu ara cebimde gram para yok İş yok çalışmaya yazın işe gidiyordum gittiğim yere sordum eleman lazımmı falan diye yaza lazım oluyo falan diyip sıyrılıyo işin içinden başka yerlere sordum lazım değil diyip kestirip atıyolar sırf 18 yaş altıyım diye son paramla 40 tl iken a way out aldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,146
Üyeler
187,784
Son üye
whly