DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,336
ALIN GİDİN KENARA KOYUN. ORTALAMA BİR İEM KULAKLIK İLE YAPABİLECEKLERİNİN SINIRI YOK. BEDAVA BU FİYATA.
Son düzenleme:
hocam artı vergı eklememıssın
ALIN GİDİN KENARA KOYUN. ORTALAMA BİR İEM KULAKLIK İLE YAPABİLECEKLERİNİN SINIRI YOK. BEDAVA BU FİYATA. (Gümrükten yüksek ihtimalle geçer. Hatta kesin geçer gibi)
Vergi dahil 879? Amazon fiyatları vergi dahil veriyor. İthalat ücreti depozitosu falan diye belirtir. Amazonda aldığın fiyatı sepette ödersin artı para asla çıkmaz.hocam artı vergı eklememıssın
Nasıl bittiBitmiş bitmeseydi alcaktım
sepete ekleyınce bende 250 lıra vergı cıkıyorVergi dahil 879? Amazon fiyatları vergi dahil veriyor. İthalat ücreti depozitosu falan diye belirtir. Amazonda aldığın fiyatı sepette ödersin artı para asla çıkmaz.
Bende indirim yok 1149 tl gözüküyoVergi dahil 879? Amazon fiyatları vergi dahil veriyor. İthalat ücreti depozitosu falan diye belirtir. Amazonda aldığın fiyatı sepette ödersin artı para asla çıkmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bitti
Toplam 1143,99tl gözüküyor bendeVergi dahil 879? Amazon fiyatları vergi dahil veriyor. İthalat ücreti depozitosu falan diye belirtir. Amazonda aldığın fiyatı sepette ödersin artı para asla çıkmaz.
Nasıl bitti
Vergi dahil 879? Amazon fiyatları vergi dahil veriyor. İthalat ücreti depozitosu falan diye belirtir. Amazonda aldığın fiyatı sepette ödersin artı para asla çıkmaz.
Nasıl bitti
yınede ıyı fıyat ama gumrukten gecermıBana mı denk geldi bu şimdi?
ürünün saf fiyatı 30 euro altında geçeryınede ıyı fıyat ama gumrukten gecermı
Hocam vergi dahil sandım yaw. Amazonda aşağıda ithalat ücreti depozitosu yazar genelde. Bana denk gelmişbaşlık doğru ancak vergili değil vergisiz fiyatı yazılmış vergisiz fiyattan kimsenin alamayacağı için başlık biraz yanıltıcı olmuş
1150 TL den bilmeiyorum.yınede ıyı fıyat ama gumrukten gecermı