ercanz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
CrossCode oynamak isteyen ya da oynayıp bırakanlar için tekrar başlamak için fırsat. CrossCode artık Türkçe.
Cross Code için tek başıma Türkçe yama yaptım fakat tek olduğum için yapay çeviriden bol bol yardım almak zorunda kaldım o yüzden %100 doğru bir çeviri yok deneyip sorun olan yerleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum ve düzeltebilirsem tüm hatalı yerleri düzelteceğim düzeltemezsem de hakkınızı helal edin. Steam rehberine yorum yazarsanız oradan daha hızlı geri dönüş alırsınız.
İndirme linki, kurulum ve ekranda çıkan anlık beyazlık için çözüm bulunan steam rehberim:
steamcommunity.com
indirmeden önce incelemek isterseniz Türkçe yamanın github linki:
github.com
Cross Code için tek başıma Türkçe yama yaptım fakat tek olduğum için yapay çeviriden bol bol yardım almak zorunda kaldım o yüzden %100 doğru bir çeviri yok deneyip sorun olan yerleri benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum ve düzeltebilirsem tüm hatalı yerleri düzelteceğim düzeltemezsem de hakkınızı helal edin. Steam rehberine yorum yazarsanız oradan daha hızlı geri dönüş alırsınız.
İndirme linki, kurulum ve ekranda çıkan anlık beyazlık için çözüm bulunan steam rehberim:
Steam Topluluğu :: Rehber :: CrossCode Türkçe Yama
CrossCode Artık Türkçe, CrossCode için Türkçe Yama ve Nasıl İndirileceğini Anlatan Rehber...
indirmeden önce incelemek isterseniz Türkçe yamanın github linki:
GitHub - ercaen/Turkish-CC: Turkish patch for CrossCode
Turkish patch for CrossCode. Contribute to ercaen/Turkish-CC development by creating an account on GitHub.