Tarık Baskan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Yukarıdaki ssd ye kronik sorunlu diyorlar veya bir sıkıntısı var mı
biostar nasıl bir bilginiz var mıdır?Çok fazla sorun yaşayan var. Almanızı önermem.
BX500'den iyidir.biostar nasıl bir bilginiz var mıdır?
Sanırım GameGaraj'dan sistem alıyorsunuz. Biostar da tavsiye etmem. SSD seçmeyin orada kendiniz Kingston, Seagate, Samsung gibi markalardan SSD alıp takarsınız.biostar nasıl bir bilginiz var mıdır?
almaaaaaaaaa sakın daha yeni iade ettim kesinlikle alınmaz aşırı ısınan 3-4 mb yazma hızına kadar düşen bi süre sonra açılma hızı harddiskten farkı kalmayan bi ssd iade ettim 860 evo aldım gelicek elim ayağım titriyo heyecandanYukarıdaki SSD ye kronik sorunlu diyorlar veya bir sıkıntısı var mı
Kanka sende vur dedik öldürdünalmaaaaaaaaa sakın daha yeni iade ettim kesinlikle alınmaz aşırı ısınan 3-4 mb yazma hızına kadar düşen bi süre sonra açılma hızı harddiskten farkı kalmayan bi SSD iade ettim 860 evo aldım gelicek elim ayağım titriyo heyecandan
kullanmadan yorum yapman?almaaaaaaaaa sakın daha yeni iade ettim kesinlikle alınmaz aşırı ısınan 3-4 mb yazma hızına kadar düşen bi süre sonra açılma hızı harddiskten farkı kalmayan bi SSD iade ettim 860 evo aldım gelicek elim ayağım titriyo heyecandan
Aldıktan sonra iade etti. Ayrıca forumda kullanan kaç kişi var ve sorun yaşıyor.kullanmadan yorum yapman?
forumda bir sürü başlık gördüm ve ürünü aldım ondan sonra baya araştırdım baktım ciddi ciddi sorunlu ve bi arkadaşım baya pişmandı ismini unuttum hatırlasam etiketliycem sadece windows yüklemesine rağmen sağlık jet gibi düşüyo ve okuma yazma hızları cidden çok kötüleşiyorkullanmadan yorum yapman?