Neler Yeni

Crucial P2 vs WD Blue SN570

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Arkadaşlar merhaba, bu iki SSD arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın. Bu fiyatlara 500GB zor bulunuyorken 1TB olan bu modeller için fiyatları makul geldi. O yüzden bu iki modeli gözüme kestirdim. Sanırım ikisinde de DRAM yok. İkisi de marka olarak benim için güvenilirdir fakat model olarak emin değilim. Satıcı Amazon olduğundan da bir problem olacağını düşünmüyorum, olsa bile çözülecektir. Bilgisayarımda windows yüklü bir şekilde birincil depolama olarak kullanacağım. Gelelim asıl konuya, sizce hangisi iyidir bu ikisi arasından? Varsa bu fiyatlarda başka bir 1TB öneriniz. Önerilere açığım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Biz dün P2 aldık fiyatı çok uygun olduğundan

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
Arkadaşlar merhaba, bu iki SSD arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın. Bu fiyatlara 500GB zor bulunuyorken 1TB olan bu modeller için fiyatları makul geldi. O yüzden bu iki modeli gözüme kestirdim. Sanırım ikisinde de DRAM yok. İkisi de marka olarak benim için güvenilirdir fakat model olarak emin değilim. Satıcı Amazon olduğundan da bir problem olacağını düşünmüyorum, olsa bile çözülecektir. Bilgisayarımda windows yüklü bir şekilde birincil depolama olarak kullanacağım. Gelelim asıl konuya, sizce hangisi iyidir bu ikisi arasından? Varsa bu fiyatlarda başka bir 1TB öneriniz. Önerilere açığım.

Tam anımsayamıyorum ama SN570 için kontrolcüsü iyi diye duymuştum. Ayrıca bir yorumda satın alan bir kullanıcının okuma yazma değerlerini attığını görmüştüm 3500/1900

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

Sn570 pahalı crucial al

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam anımsayamıyorum ama SN570 için kontrolcüsü iyi diye duymuştum. Ayrıca bir yorumda satın alan bir kullanıcının okuma yazma değerlerini attığını görmüştüm 3500/1900
Normalde yazan 3500/3000 zaten. Bir artış yok söylediğiniz değerler için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikiside değil bunu alın geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:

300TL ucuza 1TB P2 aldım hocam idare etmelik şeklinde birkaç aya 250-500gb Gen4 SSD alacağım

Top Bottom