Fiyatı 3 aşağı 5 yukarı benim için pek önemli değil, uzun ömürlü olsun yeter. 3 sene önce aldığım Kingston A2000'in yazma değeri yarı yarıya düştü, dosya gezgininde zor geziniyorum artık. Kioxia hiç kullanmadım, uzun vadede problem yaratmayacaksa onu da tercih edebilirim ama senin de dediğin gibi T500 biraz daha önde duruyor.T500 daha iyi rastgele okuma ve yazma hızlarına sahip. Kontrolcüsü de daha iyi. Ama arada fiyat farkı böyleyken ben şahsen exceria pro alırdım hepsiburadadan. Hem ciddi bir performans farkı yok hem de vade farksız alabilirsiniz. Hem de daha ucuz.
Exceria Pro'ya 5 yıl garanti veriyorlar. Ben ciddi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eski SSD'niz açısından sahte SSD kurbanı olmuş olabilirsiniz en çok sahtesi olan ssd elinizdekiFiyatı 3 aşağı 5 yukarı benim için pek önemli değil, uzun ömürlü olsun yeter. 3 sene önce aldığım Kingston A2000'in yazma değeri yarı yarıya düştü, dosya gezgininde zor geziniyorum artık. Kioxia hiç kullanmadım, uzun vadede problem yaratmayacaksa onu da tercih edebilirim ama senin de dediğin gibi T500 biraz daha önde duruyor.
İyi değilBu ürüne bakmak ister misiniz ?
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
T500 çekBu bütçede ikisi arasında kaldım, T500 stoğu bitmek üzere. İkisi de birbirine çok yakın ssd'ler, hangisini alsam kararsızım.
InnoGrit IG5236 kontrolcüsü var. Redditte pek olumlu yorumlar yok. Almadan göz atın derim.Bu ürüne bakmak ister misiniz ?
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
3k ya fena değil.İyi değil
Orada abarttıklarını düşünüyorum.InnoGrit IG5236 kontrolcüsü var. Redditte pek olumlu yorumlar yok. Almadan göz atın derim.