CrystalDissMark değerleri için sonuç nedir?

karaccali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Karaca
Merhabalar pc yi yeni topladım, power tuşuna bastıkdan sonra ekran 16 saniyede açılıyor açıkçası beklentilerimin altında çıktı netten bakıp bir sorun var mı diye baktığımda cdm programı ile anlaşılabilir diye buldum değerler bunlar ama sonuç olarak bi fikrim yok yardımcı olabilecek var mı :)

{5580A3BE-802E-4A3A-BAC4-DF989644D17A}.png.jpg
{A90F75E2-EFAF-43D4-8C3D-B6A06A99D0CE}.png.jpg

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,505
İsim
Batuhan ege
Bence 16 saniye gayet iyi

karaccali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yavaş anlamında mı söyledin hızlı mı ? Bunlar gayet iyi 16 saniye mükemmel bir süre
Yavaş anlamında söyledim hocam değerlerden yola çıkamadım ama içime bir kuşku düştü bi yorumunuz varmı sonuçlar hakkında

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,386
İsim
Utku AYDIN
Yavaş anlamında söyledim hocam değerlerden yola çıkamadım ama içime bir kuşku düştü bi yorumunuz varmı sonuçlar hakkında
Hayır gayet iyi sonuçlar. Corsair'in söylediğinden daha fazla performans alıyorsunuz gayet iyi. HD Tune Pro programıyla sağlık testi yapın bir de içiniz rahat olsun.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Ess'tuath esse!
Moderatör
En İyi Cevap
26
Değerleriniz gayet iyi fakat açılış süresi için aynı şeyi diyemeceğim 16 saniye m2'ye göre yüksek. Sata SSD ile 7 saniyede masaüstü ekranını görüyorum. Arkaplanda başlarken çok uygulama açılıyor mu? Göreb yöneticisinden başlangıçtan bakabilirsiniz. Devre dışı bırakın. Biostan Fast Boot aktif değil ise aktifleştirin. Bir de şunu isteyeceğim cmd açıp diskpart yazın. Çıkan sekmede List Disk yazın ve gelen ekranın ekran görüntüsü alıp atın.

karaccali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Karaca
Hayır gayet iyi sonuçlar. Corsair'in söylediğinden daha fazla performans alıyorsunuz gayet iyi. HD Tune Pro programıyla sağlık testi yapın bir de içiniz rahat olsun.
Çok teşekkürler hocam içime su serptiniz fakat HD Tune Pro indirdim fakat çalıştıramadım programı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değerleriniz gayet iyi fakat açılış süresi için aynı şeyi diyemeceğim 16 saniye m2'ye göre yüksek. Sata SSD ile 7 saniyede masaüstü ekranını görüyorum. Arkaplanda başlarken çok uygulama açılıyor mu? Göreb yöneticisinden başlangıçtan bakabilirsiniz. Devre dışı bırakın. Biostan Fast Boot aktif değil ise aktifleştirin. Bir de şunu isteyeceğim cmd açıp diskpart yazın. Çıkan sekmede List Disk yazın ve gelen ekranın ekran görüntüsü alıp atın.
Hocam açılışta sadece steam bulunuyo başkada bir şey yok bios dan fastboot modu aktif mi bilmiyorum vede nasıl açarım bilgim yok :)
asefewsfws.png

Son düzenleme:

karaccali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Karaca
Hocam fastboot moda baktım aktif seçeneğinde ayrıca birde şunu sormak isterim sağ üst köşedeki EZ Sistem ayarında asus modu var performas için galiba hangi mod da durması uygun

WhatsApp Image 2020-05-19 at 18.39.55.jpeg

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,386
İsim
Utku AYDIN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular