Ekran kartın amdyse amd driverındın nvidiaysa nvidia driverından oluşturucano nası oluyo
Apulara uygun pc için driverlar da var onları indirip yap ya da başka yolu monitörün çözünürlüklerinden bul orda yoksa oyun içi çözünürlükleri kontrol etbaşka yolu yokmu ?
adamsın be işte anlayan biriçözünürlüğün bir üstünde oran seçenegi olması lazım. şuanda 16:9'dur. ilk önce oradan 4:3 yapın sonra çözünürlüklere 1024x768 seçeneği gelecek.
not: benim çözünürlük de 1024x768
başka yolu yokmu ?
Amd kullanıyorum Vega 8Alıntıyı görüntüle
nvidia denetim masasında bu bölümde ayarın keskinleştirme oranına göre kaliteyi ayarlayabiliyorsun. ölçeklendirmesi de ekran çözünürlüğünün mesela %10u kaç ise ona ayarlıyor diye biliyorum. fps arttırması için işe yarar bu. Görüntü ölçeklendirme çalışma mantığı da ekran kartı veriyi mesela 720p işliyor ama görüntü verirken 1080p ye çevirip gösteriyor, yani ben öyle biliyorum.
Ben kendi ekran kartımdan örnek verdim nvidia diye. Yine de işin görülmüş başkası yardımcı olmuş.Amd kullanıyorum Vega 8
10dl önce yazmış ya adam aynısını yukarda hocamayarlarda 16:9yazıyo onu 4:3 yap sonra çıkar çözünürlükte 1024x768p