A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 313 Reaksiyon skoru 71 11 Kasım 2023 #1 droptan neler düşüyor? bazı yerlerde çok pahalı skinlerin düşebildiğini görmüştüm doğru mu bilmiyorum bi de silah kasası falan düşüyor mu 3k idi galiba fiyatı o kasanın
droptan neler düşüyor? bazı yerlerde çok pahalı skinlerin düşebildiğini görmüştüm doğru mu bilmiyorum bi de silah kasası falan düşüyor mu 3k idi galiba fiyatı o kasanın
Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 8,113 Reaksiyon skoru 5,605 11 Kasım 2023 #2 Düşebilme ihtimali var fakat çok düşük. Bana geçen gün Hydra Operasyonu Kasası düştü, fiyatı 630 TL şu an fakat bu bile çok nadir droplardan.
Düşebilme ihtimali var fakat çok düşük. Bana geçen gün Hydra Operasyonu Kasası düştü, fiyatı 630 TL şu an fakat bu bile çok nadir droplardan.
A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 313 Reaksiyon skoru 71 11 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Matt Murdock yazmış: Düşebilme ihtimali var fakat çok düşük. Bana geçen gün Hydra Operasyonu Kasası düştü, fiyatı 630 TL şu an fakat bu bile çok nadir droplardan. Devamı için tıklayın... hmm güzel teşekkür ederim cevapladığın için
Matt Murdock yazmış: Düşebilme ihtimali var fakat çok düşük. Bana geçen gün Hydra Operasyonu Kasası düştü, fiyatı 630 TL şu an fakat bu bile çok nadir droplardan. Devamı için tıklayın... hmm güzel teşekkür ederim cevapladığın için