500 küsür olacaktı sanırım15 temmuz tarihi var ama bi söylenti sadece
tahmini 2 ay içinde çıkar
evet seçkini al şimdiden yaz indirimi bittikten sonra veya cs2 çıktığı zaman zam yer
tamam CL hocam eyvallah15 temmuz tarihi var ama bi söylenti sadece
tahmini 2 ay içinde çıkar
evet seçkini al şimdiden yaz indirimi bittikten sonra veya cs2 çıktığı zaman zam yer
oo baya ucacakmıs ya500 küsür olacaktı sanırım![]()
500 küsür olacaktı sanırım![]()
ağustos başı diye düşünüyorum 13 temmuzdan sonra seçkin 250 den 500 olcak diye duydum
wicher 3 250 tl mi![]()
Sanırım bu listeden bahsediyorsunuz. Görselin tam halini bulamadım ancak bu haberi yapan arkadaş tamamen uydurmuş. Dolar kuru 20 olursa oyun fiyatları da 2 kat artar diyip mevcut fiyatları 2 ye çarpmış.
Evet Valve önerilen dolar kurunu güncelleyebilir ancak bunu ne zaman yapacağını ve ne kadar arttıracağını bilemeyiz.
Yani prime 400 de olabilir 600 de olabilir.
Almayı düşünen varsa düşünmesin alsın geçsin direkt. Prime'ye hiçbir zaman indirim gelmiyor gelmiyecek de. Özellikle CS2 çıkışıyla / yaz indirimi bitişiyle zam bile yiyebilir.
Yalan bu, RDR 2 bu fiyatta olamsı için 90 dolar olması gerek, ki zaten bu görseli paylaşan haber sitesi bir kaç saat içersinde haberi sildi.![]()
Sanırım bu listeden bahsediyorsunuz. Görselin tam halini bulamadım ancak bu haberi yapan arkadaş tamamen uydurmuş. Dolar kuru 20 olursa oyun fiyatları da 2 kat artar diyip mevcut fiyatları 2 ye çarpmış.
Evet Valve önerilen dolar kurunu güncelleyebilir ancak bunu ne zaman yapacağını ve ne kadar arttıracağını bilemeyiz.
Yani prime 400 de olabilir 600 de olabilir.
Almayı düşünen varsa düşünmesin alsın geçsin direkt. Prime'ye hiçbir zaman indirim gelmiyor gelmiyecek de. Özellikle CS2 çıkışıyla / yaz indirimi bitişiyle zam bile yiyebilir.
şimdiden 2 hesap daha açtım500 küsür olacaktı sanırım![]()