cs 2 tahmini çıkış zmaanı

brwscter2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
tahminen hangi tarihlerde çıkar ve seckin simiden almak mı mantıkllı cıkınca mı

15 temmuz tarihi var ama bi söylenti sadece
tahmini 2 ay içinde çıkar
evet seçkini al şimdiden yaz indirimi bittikten sonra veya cs2 çıktığı zaman zam yer

ağustos başı diye düşünüyorum 13 temmuzdan sonra seçkin 250 den 500 olcak diye duydum

500 küsür olacaktı sanırım :(
ağustos başı diye düşünüyorum 13 temmuzdan sonra seçkin 250 den 500 olcak diye duydum
FzkrfI4WcBcsC4q

Sanırım bu listeden bahsediyorsunuz. Görselin tam halini bulamadım ancak bu haberi yapan arkadaş tamamen uydurmuş. Dolar kuru 20 olursa oyun fiyatları da 2 kat artar diyip mevcut fiyatları 2 ye çarpmış.
Evet Valve önerilen dolar kurunu güncelleyebilir ancak bunu ne zaman yapacağını ve ne kadar arttıracağını bilemeyiz.
Yani prime 400 de olabilir 600 de olabilir.
Almayı düşünen varsa düşünmesin alsın geçsin direkt. Prime'ye hiçbir zaman indirim gelmiyor gelmiyecek de. Özellikle CS2 çıkışıyla / yaz indirimi bitişiyle zam bile yiyebilir.

FzkrfI4WcBcsC4q

Sanırım bu listeden bahsediyorsunuz. Görselin tam halini bulamadım ancak bu haberi yapan arkadaş tamamen uydurmuş. Dolar kuru 20 olursa oyun fiyatları da 2 kat artar diyip mevcut fiyatları 2 ye çarpmış.
Evet Valve önerilen dolar kurunu güncelleyebilir ancak bunu ne zaman yapacağını ve ne kadar arttıracağını bilemeyiz.
Almayı düşünen varsa düşünmesin alsın geçsin direkt. Prime'ye hiçbir zaman indirim gelmiyor gelmiyecek de. Özellikle CS2 çıkışıyla / yaz indirimi bitişiyle zam bile yiyebilir.
wicher 3 250 tl mi :oops: bn 14,99 a almıştım 4/5 ay oluyor

FzkrfI4WcBcsC4q

Yalan bu, RDR 2 bu fiyatta olamsı için 90 dolar olması gerek, ki zaten bu görseli paylaşan haber sitesi bir kaç saat içersinde haberi sildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,334
Üyeler
184,431
Son üye
charlesleclerc16
Geri