Steamde mi parayı harcamayı düşünüyorsunuz?arkadaşlar rekabetçi maçından sonra hidra kasası düştü ve 173 TL yazıyor.pazara koydum ve 150 TL elime geçecek.satarak iyi yapıyor muyum?
çıldırıyorum![]()
hocam zaten steame para yatıran biri değilim.ya skin alıp değerlenmesini bekleyeceğim ya da 2 tane oyun olacağım.Steamde mi parayı harcamayı düşünüyorsunuz?
Eğer öyleyse bence iyi yapıyorsunuz.
çıldırıyorum,150tl ne lanabi bir bana düşmüyor şaka gibi düşerse de 3 kuruşluk sprey düşüyor o kadar.
csgo da nereden baksan 600-800 tl lik item düşürmüşümdür. Kasa droplayan serverler var orda afk bırakabilirsin.hocam zaten steame para yatıran biri değilim.ya skin alıp değerlenmesini bekleyeceğim ya da 2 tane oyun olacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çıldırıyorum,150tl ne lan![]()
gamesatış gibi yerlerde satsam daha çok eder mi?csgo da nereden baksan 600-800 TL lik item düşürmüşümdür. Kasa droplayan serverler var orda afk bırakabilirsin.
Bu soruyu sorarken ciddi miydin ?gamesatış gibi yerlerde satsam daha çok eder mi?
hocam oyun oynayarak 150 lira kazandın sat piyasanın altında ucuz fiyata keyfine bak.gamesatış gibi yerlerde satsam daha çok eder mi?
Bana da en son çıkan kasa düştüydü sattım 21 TL ye bu arada hayırlı olsun 5 LT Ayçiçek yağı kazandın !arkadaşlar rekabetçi maçından sonra hidra kasası düştü ve 173 TL yazıyor.pazara koydum ve 150 TL elime geçecek.satarak iyi yapıyor muyum?
çıldırıyorum![]()