Neler Yeni

CS:GO Devri An itibariyle bitti, Hoş geldin CS 2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
CS:GO Sunucuları an itibariyle kapatıldı,
Büyük bir güncelleme ardından Herkese CS 2 Gelicek,
Hoş geldin ebubekir sıddık
Bakalım kürkçü dükkanına geri mi dönüş olacak yoksa yürüyerek sıkılan ve instalock kavramı ile özdeşleşen oyunda mı kalacaklar?
Merak ediyorum.
en güzeli cs 1.6 zombie serverde oynamak

xTURANN

80+ Silver
Neden Kapandı Sorusuna Yanıt ;
CS:GO Çıkınca CS 1.6 Ya da CS:Source Kapanmama Sebebi Farklı Oyunlar Olması.
CS2 CS:GO Üzerine EDITLENEN Bir Oyun. Bu Yüzden Karışıklık Olmasın, Ekstra Sunucu Masrafı Çıkmasın Diye Kapatmış Olabilirler.

%100 Doğru Bilgi Değildir, Mantıklı Bakıldığında Bu Sonuç Ortaya Çıkıyor..

Reindi

80+ Silver
Niye 50 tane konu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS:GO'nun ilk çıkış zamanı gibi olacak. İlk çıktığında hala en fazla CS 1.6 oynanıyordu. Şu an kötü yanı CS 2 yerine oynayacak oyun yok.
ama o zaman csgo çok sıkıntılı çıkmıştı cs2 de öyle bir şey olacağını sanmıyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bakalım kürkçü dükkanına geri mi dönüş olacak yoksa yürüyerek sıkılan ve instalock kavramı ile özdeşleşen oyunda mı kalacaklar?
Merak ediyorum.
onu bende acayip merak ediyorum hocam, bakıp göreceğiz

xTURANN

80+ Silver
Merak ediyorum.
CS'de de Bu Bahsedilen Şeyler var. En Basit Örnek, P90.. Bir süre Hype Devam Edecek. Beğenmeyenler ya da FPS'i Yetmeyenler Alternatif FPS Oyunlarından devam edecekler..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,395
İsim
uwu
2 saat tır maç arıyordu PC yı kapatın bari uyumadan önce son kez oynayacaktım keşke canlı yayın ghostlayacagima bir kaç tür daha CS girseydim seni özleyeceğiz CS

Reindi

80+ Silver
CS'de de Bu Bahsedilen Şeyler var. En Basit Örnek, P90.. Bir süre Hype Devam Edecek. Beğenmeyenler ya da FPS'i Yetmeyenler Alternatif FPS Oyunlarından devam edecekler..
valla cs 2 ye geçen arkadaşım csgodan daha fazla fps alıyorum demişti herkeste fark ediyor mu bilmiyorum ama ekstra fazla bir şey istemez

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
ama o zaman csgo çok sıkıntılı çıkmıştı cs2 de öyle bir şey olacağını sanmıyorum
Hayır tek olay sıkıntı değil, yıllarca oynadıkları oyundan kopup CS:GO'yu benimseyemiyordu çoğu kişi. O zamandan sonra CS 1.6 da değil gönüllerde sadece CS:GO oldu. Yine de çıkınca belli olur ama aklımızda CS:GO kalacağı kesin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hayır tek olay sıkıntı değil, yıllarca oynadıkları oyundan kopup CS:GO'yu benimseyemiyordu çoğu kişi. O zamandan sonra CS 1.6 da değil gönüllerde sadece CS:GO oldu. Yine de çıkınca belli olur ama aklımızda CS:GO kalacağı kesin.
aynen

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Güncelleme ne zxaman gelicek.

Reindi

80+ Silver
bence kalacağı bir şey yok adamlar tickratei kaldırarak tarihe geçtiler 64 tick sunucularda oynamak işkenceydi vurduğumuz gitmiyor smoke yerine gitmiyor falan adam 128 tick sunucuda smoke gösteriyor yapıyorum çatıda kalıyordu falan :D benim için acayip iyi olacak

The Semih

80+ Gold
Bu oyunun çıkmasına hiç gerek yoktu, CS GO ya NVIDIA Reflex felan ekleyip grafik güncellemesi yapsalardı stabil şekilde devam edilirdi tamamen hype taktiği.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Güncelleme ne zxaman gelicek.
Hocam sunucular felan kapatıldığına göre çok uzak bir tarih olmasının imkanı yok, herkes bir açıklama bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence kalacağı bir şey yok adamlar tickratei kaldırarak tarihe geçtiler 64 tick sunucularda oynamak işkenceydi vurduğumuz gitmiyor smoke yerine gitmiyor falan adam 128 tick sunucuda smoke gösteriyor yapıyorum çatıda kalıyordu falan :D benim için acayip iyi olacak
hala 64tick iddiaları var, betada böyle olabilir orjinalde kalkıcakmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,662
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom