Neler Yeni

CS GO DONMA SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
arkadaşlar sistmemim cs goda donuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum sistem özellikleri:
amd ryzen 3 3200g
asrock b450m anakart
16 gb ram 2.8
500w 80+ psu
bütün driverler bioslarım güncel
oyun dosyalarını doğruladım ama donup kalıyor pazartesi rx570 ekran kartı alıcam sizce öyle sorun düzelir mi
e72f2abf-0a54-4340-8019-8525946e3e2d.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
sisteminde overclock yaptınmı ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
arkadaşlar sistmemim cs goda donuyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum sistem özellikleri:
AMD ryzen 3 3200g
asrock b450m anakart
16 gb RAM 2.8
500w 80+ PSU
bütün driverler bioslarım güncel
oyun dosyalarını doğruladım ama donup kalıyor pazartesi rx570 ekran kartı alıcam sizce öyle sorun düzelir miAlıntıyı görüntüle
Oyun HDD'de mi kurulu yoksa SSD'de mi ? Disk kullanımınız ne durumda oluyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
birde ram frekansların nedir. vega gpu kullanıyorsun .frekanslar çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde RAM frekansların nedir. vega gpu kullanıyorsun .frekanslar çok önemli
+ olarak arkadaşın dediği gibi disk kullanımı sistemi ağlatıyor onada göz gezdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk kullanımınız ne durumda oluyor ? Oyun HDD'de mi kurulu yoksa SSD'de mi ?
240 gb ssd de kurulu oyun 65 gb daha boş yerim var ama 240 gb da olsa aynı sorun

birde RAM frekansların nedir. vega gpu kullanıyorsun .frekanslar çok önemli

+ olarak arkadaşın dediği gibi disk kullanımı sistemi ağlatıyor onada göz gezdir
ram 3000 mhz profile 1 yaptım onu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
240 gb SSD de kurulu oyun 65 gb daha boş yerim var ama 240 gb da olsa aynı sorun
Bence burada şüpheli SSD gibi duruyor. Ekran kartı alsan da sorun çözülmeyebilir. Oyuna girdiğinde MSI Afterburner ile CPU, GPU, Disk, Ram kullanım ve ısı değerlerini kontrol edebilir misin ? Özellikle donduğu andaki değerler çok önemli. SSD'nizin modelini de söylerseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence burada şüpheli SSD gibi duruyor. Ekran kartı alsan da sorun çözülmeyebilir. Oyuna girdiğinde MSI Afterburner ile CPU, GPU, Disk, RAM kullanım ve ısı değerlerini kontrol edebilir misin ? Özellikle donduğu andaki değerler çok önemli. SSD'nizin modelini de söylerseniz sevinirim.
ssd kingston hyper x fury

Bence burada şüpheli SSD gibi duruyor. Ekran kartı alsan da sorun çözülmeyebilir. Oyuna girdiğinde MSI Afterburner ile CPU, GPU, Disk, RAM kullanım ve ısı değerlerini kontrol edebilir misin ? Özellikle donduğu andaki değerler çok önemli. SSD'nizin modelini de söylerseniz sevinirim.
değerlerim hep stabil cs goda sadece bu sorun warzone de büyük bi oyun ama 0 donma

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
değerlerim hep stabil cs goda sadece bu sorun warzone de büyük bi oyun ama 0 donma
Bu tuhaf işte. Aslında CSGO optimizasyonu iyi olan bir oyun. Hile vs. kurmadınız değil mi daha önce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
İbrahim Azaklı
Bu tuhaf işte. Aslında CSGO optimizasyonu iyi olan bir oyun. Hile vs. kurmadınız değil mi daha önce ?
yok bilgisayarı ilk aldığımdada direk cs go indirdim hile falan işim olmaz ama bir türlü oynayamadım bu oyunu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
yok bilgisayarı ilk aldığımdada direk cs go indirdim hile falan işim olmaz ama bir türlü oynayamadım bu oyunu
Oyunda FPS artışı için girilen birkaç kod var bilirsiniz. Bunları yazmanız sorununuzu çözebilir. İşlemcinizin çoklu çekirdek performansını aktif eden kod vs.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Satın aldığınız ramler anakart listesinde görünmüyorsa, uyumsuzluk sorunu olabilir. AIDA64 programı ile stabilite testi yapabilirsiniz.

Top Bottom