Cs go fps sorunu?

efifan

80+
Reaksiyon skoru
1
İşlemcim amd ryzen 3 2200g 3000mhz 8gb ddr4 rame sahibim otun testlerinde nette 170 180 fps alıyor benim pc 110 120 alıyor nedeni nedir nasıl yükseltebilirim?

o testlerdeki bilgisayar kaç derecede çalışıyor ? rami 3000mhz mi bu farklar fps etkiler zaten 60 hz monitörün varsa 60 fps görüyosun istersen 10k fps al bişey farketmez

buyuk ihtimalle ısınma sorunu olabilir amdlerde genel bi sorun bu

Her oyuncunun kendine özgü ayarları vardır. Oyuna girmeden önce bilgisayarınızı en iyi performans alacak dereceye ayarlamalısınız. Bunun için unlost 2020 pc fps arttırma videosunu öneririm. Sistemimiz birebir eşit gibi 1 tık daha düşük işlemcin onun dışında csgo yükleme ekranında 300-400 oyun sırasında 150-200 arası fps alırsın. Lakin ekran kartın da önemli tabi ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyuk ihtimalle ısınma sorunu olabilir amdlerde genel bi sorun bu

İntel ve Amd karşılaştırması yaptığımda amd'nin ısınma sorunundan ziyade intel'in ısınma sorunu olduğunu farkettim. Oyuna girdiğin an intel veya amd farketmez birebir aynısı sadece amd ve intel olarak ikiye ayır 2 bilgisayarı test et oyunlarda ve farkı göreceksin. İntel Amd'ye göre daha fazla cpu yiyen bir işletim sistemi bu nedenle oyun için ideali ve render ideali amd'dir. Genel bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,521
Üyeler
188,120
Son üye
keishe96
Geri