CS:GO hakkında fps sorunu

Reaksiyon skoru
11
Öncelikle herkese hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum. Bilgisayarım HP Pavilion gaming 15 İ5 8300 16GB RAM 1050Tİ ekran kartı mevcut CS:GO oynarken rekabetçi modunda fps yerlerde sürünüyor ama aynı haritada botlarla oynarken fps 250-300 arası geziniyor. Bunun sorununun bir arkadaş internetim olduğunu söylemişti aca internet dışında başka bir sorun olabilir mi?

Yeni gelen güncellemyle yeni bir ayar geldi onu kpatip oynarsan daha çok fps alıyor baktın hala kasıyor internettendir

İlk başta steam uzerinden csgo nun ozellikler kısmından sistem dosyalarını kontrol etmen iyi olacaktır daha sonra rekabetçi de konsola fps_max 0
kodunu yaz. Umarım işe yarar eger tam ekranda oynuyor isen pencereli tam ekran yapman da etkili olabilir.

Ani işlemci frekansı düşüşünden olabilir, throttlestop ile sabitleyebilirsin

Öncelikle herkese hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum. Bilgisayarım HP Pavilion gaming 15 İ5 8300 16GB RAM 1050Tİ ekran kartı mevcut CS:GO oynarken rekabetçi modunda fps yerlerde sürünüyor ama aynı haritada botlarla oynarken fps 250-300 arası geziniyor. Bunun sorununun bir arkadaş internetim olduğunu söylemişti aca internet dışında başka bir sorun olabilir mi?
Hocam csgonun türk sunucusu olmadığı için rekabetçi maçlarda aldığın fps değerleri normsl

İlk başta steam uzerinden csgo nun ozellikler kısmından sistem dosyalarını kontrol etmen iyi olacaktır daha sonra rekabetçi de konsola fps_max 0
kodunu yaz. Umarım işe yarar eger tam ekranda oynuyor isen pencereli tam ekran yapman da etkili olabilir.
deneyeceğim hocam teşekkür ederim yorumunuz için
Post automatically merged:

Ani işlemci frekansı düşüşünden olabilir, throttlestop ile sabitleyebilirsin
teşekkürler kardeşim bakacağım dediğin uygulamaya

Hocam csgonun türk sunucusu olmadığı için rekabetçi maçlarda aldığın fps değerleri normsl
bende direkt 65fps sabitliyorum ama oynanış açısından fark ediyormu pek bilmiyorum açıkçası

texture screaming i kapat

teşekkürler hocam deneyeceğim hepsini
:)

o ayar pek etki etmeyebilir belki abi donmaları azaltır az ama sihirli bir şey beklemeyin

reis texture screaming ekran kartı düşük olanlar için fps yükseltmek için tasarlandı yeni güncelleme ile
o ayar pek etki etmeyebilir belki ani donmaları azaltır az ama sihirli bir şey beklemeyin

reis texture screaming ekran karti düşük olanlar için tasarlanmış bir şey ama arkadaşın ekran kartı düşük değil eğer o ayarı açıksa ters tepebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri