Cs go hatasız kendisini kapatıyor

NavySeal

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere böyle bir olay ile karşılaştım cs go da ilk maçı attım her şey güzel tıkırında ikinci maça geçerken map yüklendi takımı seçtim kapandı oyun hatasız bir şekilde sebebi nedir ?
Sistemim cs go içi hayli hayli yeterli bir sistem.

hata vermeden anlık masa üstüne düşme sorunu yabancı forumlarda reddit gibi yerlerde belkide 1 sene aradım çözümü bulamadım bende baska insalardada vardı ama kimsede çözümü yoktu.
hdd kullanıyordum ssd geçtim
işlemcim i5 3450 idi i7 yaptım
kalvye fare kulaklık değiştim
kasa kısa devre tarzı bişi vardır dedim kasa değiştim
psu değiştim gene olmadı
taki anakart değişene kadar.

Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere böyle bir olay ile karşılaştım cs go da ilk maçı attım her şey güzel tıkırında ikinci maça geçerken map yüklendi takımı seçtim kapandı oyun hatasız bir şekilde sebebi nedir ?
Sistemim cs go içi hayli hayli yeterli bir sistem.
Anlık internet bağlantısı koptuğunu için olabilir

hata vermeden anlık masa üstüne düşme sorunu yabancı forumlarda reddit gibi yerlerde belkide 1 sene aradım çözümü bulamadım bende baska insalardada vardı ama kimsede çözümü yoktu.
HDD kullanıyordum ssd geçtim
işlemcim i5 3450 idi i7 yaptım
kalvye fare kulaklık değiştim
kasa kısa devre tarzı bişi vardır dedim kasa değiştim
psu değiştim gene olmadı
taki anakart değişene kadar.
Yani anakartdan mı kaynaklıdır sorun ? Sistemimi de yeni aldım 1 ay oldu neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık internet bağlantısı koptuğunu için olabilir
Anlık bağlantı kopmasında masaütüne mi atıyor direk ben lobiye atıyor diye biliyorum.

Yani anakartdan mı kaynaklıdır sorun ? Sistemimi de yeni aldım 1 ay oldu neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlık bağlantı kopmasında masaütüne mi atıyor direk ben lobiye atıyor diye biliyorum.
Bazen direk masa üstüne atıyor

Anladım onun altına yazmışsın da ondan sordum az önce gene aynı sorunla karşılaştım internet olmadığına eminim
Hocam csgo yu yükleyip bidaha denermisiniz anakarta sorun olacağına sanmiyorum

config dosyanı değiştir, başlatma seçeneklerindeki kodlar çakışıyor olabilir, cl_forcemap mıydı forceloadmap mıydı o kodu 1yap başlatma seçeneklerinde

config dosyanı değiştir, başlatma seçeneklerindeki kodlar çakışıyor olabilir, cl_forcemap mıydı forceloadmap mıydı o kodu 1yap başlatma seçeneklerinde
Komple oyunu sildim baştan yüklüyorum başlatma seçeneklerinde freq 144 ve novid kodu vardı sadece

Geri