CS:GO oyunun da hile yapan oyuncunun maç kaydını aldım. Bütün sisler saydam ve her yeri görüyor. Hep beraber bir olup VAC ban attırmalıyız.
Oyuncunun hesabı: https://steamcommunity.com/profiles/76561198350484939/
Oyuncunun maç kaydı:
Adam kayıtlarda hile olduğu anlaşılmasın diye çok ince davranmış boş olduğunu bilse bile her duvar dibine vb. bakıyor ama boş olduğunu bildiği yerlere öylesine baktığı hızlı bakıp geçmesinden belli oluyor Bir dahaki sefere buna dikkat etse hayatta banlanmaz
Hemen hemen bütün vuruşlar normal, bazı vuruşlarda sis tam kalkmadan vuruyor ama bu senin çektiğin videonun fps'i düşük olmasından kaynaklı olabilir. Adam belki 240 fps oynuyor ama senin video en fazla 60 fps. Ne duvar arkasındaki birine crosslu çıkmış, ne de görünmeyen duvar arkasında görünmeyen birini takip etmiş. Tamamen ezbere belli başlı noktalara cross alıp çıkıyor.
Hemen hemen bütün vuruşlar normal, bazı vuruşlarda sis tam kalkmadan vuruyor ama bu senin çektiğin videonun fps'i düşük olmasından kaynaklı olabilir. Adam belki 240 fps oynuyor ama senin video en fazla 60 fps. Ne duvar arkasındaki birine crosslu çıkmış, ne de görünmeyen duvar arkasında görünmeyen birini takip etmiş. Tamamen ezbere belli başlı noktalara cross alıp çıkıyor.
sen arkadaşın steam profilini incelesen anlarsın hile olup olmadığını oyunlarda başarımları full bunları fullemek öle 30 100 saat de olmuyor 6 saat oynamış başarım full mesala oyunu ben oynadım öle 6 saatde başarım fulleyemessin istersen indir oyna