Neler Yeni

Cs Go Hi̇le Yapan Oyuncu

Torki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuz DOĞAN
CS:GO oyunun da hile yapan oyuncunun maç kaydını aldım. Bütün sisler saydam ve her yeri görüyor. Hep beraber bir olup VAC ban attırmalıyız.
Oyuncunun hesabı: https://steamcommunity.com/profiles/76561198350484939/
Oyuncunun maç kaydı:
Ekran Alıntısı.PNG
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- 2:12 2- 2:40 3- 3:14 4- 4:22 Dakikalar da sisler saydam.

Son düzenleme:

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Seçkin maç değilse uğraşmaya değecek bir durum değil.
Adam hile ile 3.000 saat csgo oynamış ve sen uğraşmaya değecek bir durum değil diyorsun. Kim bilir kaç bin tane oyuncunun oyununun içine etti.

Hileci ş***siz'i raporladım kankam ama saydam sis diye belirttiğin şey ne anlamadım?

Adam hile ile 3.000 saat csgo oynamış ve sen uğraşmaya değecek bir durum değil diyorsun. Kim bilir kaç bin tane oyuncunun oyununun içine etti.

Hileci ş***siz'i raporladım kankam ama saydam sis diye belirttiğin şey ne anlamadım?
Opak mı demek istedin? Saydam arkası görünen demek

Torki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuz DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

teşekkürler ironi yapıyorum saydam sis diye sislerden vuruyor 3k saat var bide ban yememiş nerden aldıysa hileyi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
report ettim güzel içerik. ama ordan şikayet edince dikkate alıyorlar mı bilemiyorum.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
Adam kayıtlarda hile olduğu anlaşılmasın diye çok ince davranmış boş olduğunu bilse bile her duvar dibine vb. bakıyor ama boş olduğunu bildiği yerlere öylesine baktığı hızlı bakıp geçmesinden belli oluyor :D Bir dahaki sefere buna dikkat etse hayatta banlanmaz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
çoğu vuruş normal bu arada . arada sis içi vuruşları şüpheli gibi ama

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Hemen hemen bütün vuruşlar normal, bazı vuruşlarda sis tam kalkmadan vuruyor ama bu senin çektiğin videonun fps'i düşük olmasından kaynaklı olabilir. Adam belki 240 fps oynuyor ama senin video en fazla 60 fps. Ne duvar arkasındaki birine crosslu çıkmış, ne de görünmeyen duvar arkasında görünmeyen birini takip etmiş. Tamamen ezbere belli başlı noktalara cross alıp çıkıyor.

Torki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oğuz DOĞAN
Hemen hemen bütün vuruşlar normal, bazı vuruşlarda sis tam kalkmadan vuruyor ama bu senin çektiğin videonun fps'i düşük olmasından kaynaklı olabilir. Adam belki 240 fps oynuyor ama senin video en fazla 60 fps. Ne duvar arkasındaki birine crosslu çıkmış, ne de görünmeyen duvar arkasında görünmeyen birini takip etmiş. Tamamen ezbere belli başlı noktalara cross alıp çıkıyor.
sen arkadaşın steam profilini incelesen anlarsın hile olup olmadığını oyunlarda başarımları full bunları fullemek öle 30 100 saat de olmuyor 6 saat oynamış başarım full mesala oyunu ben oynadım öle 6 saatde başarım fulleyemessin istersen indir oyna

1 dk oynamış left 4 dead başarım full hile değil ccanım
nasıl hile olucak biraz düşünün inceleyin kuru kuruya raporlayın demiyorum

çoğu vuruş normal bu arada . arada sis içi vuruşları şüpheli gibi ama
1 dk oynamış left 4 dead başarım full hile değil ccanım
nasıl hile olucak

pubg hiç oynamamış başarım full

portal 12 dk oynamış full başarım

Son düzenleme:
Top Bottom