Neler Yeni

CS GO İçin Monitör tavsiyesi

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Ben de 6700xtli sistem toplayacağım.Ama ben valoyu falan oynarım da rankım falan da çok yüksek değil çok önemsemiyorum da.Bu yüzden 144hz yetiyor bana.Rekabetciye aşırı ilgili değilsen 240hz almana gerek yok bence.Ama oynadığın oyunlara bakılırsa 240hz uygun senin için.
(Uykulu olduğum için pek iyi bir yazı yazamadım kusura bakmayın)
doğru söylemiş ama ben hikaye oynarım, takılıeım dersen 2k 144hz işini görür fps oyunlarıda oynarım ama önemsemem diyosan 144 hz yeter.
Ammavelakin ben fps kasıyorum ,takıyorum dersen 240hz 1080 al.Hem işini görür fazlasıyla hem de hikaye oyunlarında seni üzmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani valoda eger bı vakit bulursam immo kascam cs de suprem LoL oynuyorum 2 m shaco hikayeli oyun az oynuyorum
öyleyse beni dinleyebilirsin

Ben de 6700xtli sistem toplayacağım.Ama ben valoyu falan oynarım da rankım falan da çok yüksek değil çok önemsemiyorum da.Bu yüzden 144hz yetiyor bana.Rekabetciye aşırı ilgili değilsen 240hz almana gerek yok bence.Ama oynadığın oyunlara bakılırsa 240hz uygun senin için.
(Uykulu olduğum için pek iyi bir yazı yazamadım kusura bakmayın)

Evet ama arkadaş valoda immoya falan kasmak istiyorsa 240hz daha mantıklı.Rekabetci oyunla aşırı ilgilendiği için 1440p gereksiz onun için.
Ama dizi film aşırı izleyen biriyim 1440 p 2 k farkını bilmiyorum

MYSTIC

80+ Silver

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Ama dizi film aşırı izleyen biriyim 1440 p 2 k farkını bilmiyorum
ya hani ne kadar bi fark olur bilmem ama sanki o kadar da kafaya takılacak bi dert olmaz be :d ayrıca bazı 240hz monitörlerde dizi/film modu var diye biliyorum (emiin değilim)

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Varsa beğendiğin model 240 Hz atta bakalım bi
bütçe

kanka biraz kişisel bi öneri vericem kusura bakma ama bu monitör benim her zaman hoşuma gitmiştir ama bayadıe monitör piyasasında yokum biraz araştır incele istersen daha uygunu daha mantıklısı olabilir kabataslak bi öneri verdim -

bütçe

kanka biraz kişisel bi öneri vericem kusura bakma ama bu monitör benim her zaman hoşuma gitmiştir ama bayadıe monitör piyasasında yokum biraz araştır incele istersen daha uygunu daha mantıklısı olabilir kabataslak bi öneri verdim -
Güzel ama şimdi ben bişi soracağım ben FPS oyunları hoşuma gidiyor ama asasin god of War serilerine başlamayı düşünüyorum 165 Hz ile 240 Hz arası sence çok farkeder mi

ya hani ne kadar bi fark olur bilmem ama sanki o kadar da kafaya takılacak bi dert olmaz be :d ayrıca bazı 240hz monitörlerde dizi/film modu var diye biliyorum (emiin değilim)
Varmı model bir inceleyim

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Güzel ama şimdi ben bişi soracağım ben FPS oyunları hoşuma gidiyor ama asasin god of War serilerine başlamayı düşünüyorum 165 Hz ile 240 Hz arası sence çok farkeder mi

Varmı model bir inceleyim
kanka ondan emin değilim inceleme videoları izlersen bilgi sahibi olursun -165 hz ile 240hz arası pro oyuncuysan fark var

kanka ondan emin değilim inceleme videoları izlersen bilgi sahibi olursun -165 hz ile 240hz arası pro oyuncuysan fark var
https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-premium-full-hd-ips-fiyati,1620907654.html bunla senin arttığının arasında ne fark var merak ettim

Senin model indirime girer ise alacağım

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ

Hasan344

80+ Gold
Rekabetçi oyun oynuyorsan hz hangisinde yüksekse onu tercih et bence. Sadece oyun icin alıyorsan tn panel bile tercih edilebilir. Hangisinin HZ'si daha yüksekse onu al bence.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Top Bottom