Ç Çikohan 80+ Gold Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 6,234 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,318 İsim dd 10 Haziran 2021 #1 F12 ile fotoğraf cektigim zaman problem olmuyor ama print screen ile cektigim zaman sadece CS:GOda fotoğraf siyah oluyor çözümünü bilen var mı?
F12 ile fotoğraf cektigim zaman problem olmuyor ama print screen ile cektigim zaman sadece CS:GOda fotoğraf siyah oluyor çözümünü bilen var mı?
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 10 Haziran 2021 #2 Çikohan yazmış: F12 ile fotoğraf cektigim zaman problem olmuyor ama print screen ile cektigim zaman sadece CS:GOda fotoğraf siyah oluyor çözümünü bilen var mı? Devamı için tıklayın... lightshot kullanıyorsan tam ekran şeyleri çekmiyor. Upvote 0 Downvote
Çikohan yazmış: F12 ile fotoğraf cektigim zaman problem olmuyor ama print screen ile cektigim zaman sadece CS:GOda fotoğraf siyah oluyor çözümünü bilen var mı? Devamı için tıklayın... lightshot kullanıyorsan tam ekran şeyleri çekmiyor.
Ç Çikohan 80+ Gold Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 6,234 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,318 İsim dd 11 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Enes Dağhan yazmış: lightshot kullanıyorsan tam ekran şeyleri çekmiyor. Devamı için tıklayın... lightshot kullanmıyorum windowsun kendi programını kullanıyorum Upvote 0 Downvote
Enes Dağhan yazmış: lightshot kullanıyorsan tam ekran şeyleri çekmiyor. Devamı için tıklayın... lightshot kullanmıyorum windowsun kendi programını kullanıyorum
ice3h 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 528 23 Haziran 2021 #4 Pencere modunda dene. Belki öyle çalışabilir. Upvote 0 Downvote