Yardım Cs go & PUBG fps sorunu ! Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Reaksiyon skoru
9
R7 5700x RTX 5060 8gb oyunda ekran kartnı tam kullanmıyo ve 130 - 190 fps arası zor alıyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi. Aynı sorun pubg de var düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda fps artmıyo aynı alıyor.

Son düzenleme:
düşük ve yüksek ayarlarda da aynı +10 veya - 10 fps 1080p

bunu dene hocam

Deneyeceğim

Sorun pc demi oyundamı aslında onu öğrenmek istiyorum.
Oyunun optimizasyonu pek iyi değil ama senin sistemde aldığın fps çok düşük. En az 200 250 alman lazım. Benim sistemde 300 400 arası alıyorum. Dm de 200 300 arası bazen 100 lere falan düşüyor. dm de optimizasyon çok kötü.

cevaplayan herkese teşekkür ederim galiba sistemde sorun yok oyun optimizasyonu sorunlu. PUBG dede aynı sorun var bilgisi olanları yoruma davet ediyorum.

cevaplayan herkese teşekkür ederim galiba sistemde sorun yok oyun optimizasyonu sorunlu. PUBG dede aynı sorun var bilgisi olanları yoruma davet ediyorum.
10kdays ayarlarını yap pubg ve cs2 nin fps sorunu var zaten düzelmezse format atmayı deneyebilirsin

10kdays ayarlarını yap pubg ve cs2 nin fps sorunu var zaten düzelmezse format atmayı deneyebilirsin
ayarlarda ne yapsamda ne fps artıyo nede düşüyo full yapıyorum yine aynı düşürüyorum yine aynı darboğaz varmış gibi davranıyo pc ama darboğaz yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,692
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri