Neler Yeni

Öneri Cs Go Rank atlayamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Arkadaşlar CS:GO'da nova arkadaşlarım falan var onlardan çok daha iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Eminim silverlık adam değilim ben. Bunun nedeni ne olabilir? (Bu arada Takım Kurarsak burada güzel olur .d)

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
arka arkaya gir novalarla oyna skorun yüksek olsun

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Hacı silver 1-2 isen atlamak zor ciddi güzel oynaman lazım bi ekibin varsa onlarla gir sonra tek devam edebilkirsin.
Mesela2 gün önce silver 3 oldum bugün silver 4 oldum.

kendinden 1-2 ve ya 3 rank üstü kişilerle maç gir ve olabildiğince kill almaya çalış. eğer oyunu 5. bitirirsen 8 maçta bile zor rank atlarsın. ama 1. veya 2. bitirirsen 3-4 maçta yeni rank'a atacaktır. aim maplerinde aim kasmayı unutma :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim coskun
Instagram
https://www.instagram.com/ibrahimm_coskunn/
Twitter
coskun_jpg
Arkadaşlar CS:GO'da nova arkadaşlarım falan var onlardan çok daha iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Eminim silverlık adam değilim ben. Bunun nedeni ne olabilir? (Bu arada Takım Kurarsak burada güzel olur .d)
takım siz cok zor info almak vermek önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı silver 1-2 isen atlamak zor ciddi güzel oynaman lazım bi ekibin varsa onlarla gir sonra tek devam edebilkirsin.
Mesela2 gün önce silver 3 oldum bugün silver 4 oldum.
Sürekli taşıyorum daha ne yapayım .d Çok hs atıyorum acaba report yedim diye mi böyle oluyor?

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Sürekli taşıyorum daha ne yapayım .d Çok hs atıyorum acaba report yedim diye mi böyle oluyor?
Report la alakası yok bende hep taşıyorum bugün girdim çıldırıyordum amalara a diyorum b ye tek başına gidip ölüp bomba düşürüyor sonra baya sinirlendim kendimi kicklettirdim rank düşme tehlikesine karşı :D

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mansur
Boşver atlama ben uzun bir süre bıraktıktan sonra tekrar başladım mükemmel oynuyordum 1 haftadan kısa sürede nova 1 den master 3 yani çift keleş oldum sonra ban yedim neden yediğimi hala bilmiyorum.
Kessinlikle hileyle işim gücüm olmaz.

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
İyi bir takıma denk gelirsen atlarsın ve iyi oyanarsan

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Üst rank'lerle gir herkes öyle kasılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Boşver atlama ben uzun bir süre bıraktıktan sonra tekrar başladım mükemmel oynuyordum 1 haftadan kısa sürede nova 1 den master 3 yani çift keleş oldum sonra ban yedim neden yediğimi hala bilmiyorum.
Kessinlikle hileyle işim gücüm olmaz.
Irkçı kişiler geliyor elli kere vuruyor öldürüyor bizi bir şey yapmıyor oyun. Sonra ben onu bir kere öldürdüm ban yedim yani çok takma derim

Top Bottom