Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
1- İlk başta bu linkten Slam adlı uygulamayı indirelim. Zaten kurmak gerekmiyor. https://slam.flankers.net/
2-Rar dosyasını açtığınızda sihirbaz seçeneğinden masaüstüne çıkarın.
3-Kullanmak istediğiniz ses efektlerini veya müzikleri internetten indirin.
4-Çıkardığımız klasördeki Slam.exe adlı dosyayı açıyoruz.
5-Sol alttaki import seçeneğine basıyoruz.
6-Oyunda çalmak istediğiniz müzik dosyalarını seçin.
7-Dosyalar yüklendikten sonra "Play key" yerinden oyun içinde hangi tuş ile kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz. (Örn. Ben Z de kullanıyorum.)
8-import tuşunun sağındaki "Start" tuşuna basıyoruz.
9-Oyunu açıyoruz.
10-Ayarlar kısmından "Geliştirici konsolu kısmını etkinleştir" seçeneğinin evet yapıyoruz. Zaten evet ise ellemenize gerek yok.
11-Klavyenizdeki sol tarafta,tab tuşunun üstünde, esc tuşunun altında, 1 tuşunun solunda tırnak işareti tuşumuz var. Bu tuşa basıp konsolu açıyoruz.
12-Konsola "exec slam" yazıp enterlıyoruz. (Tırnak işaretlerini koymayın. Sadece exec slam yazın. )
13- Ses dosyalarınızı görüntülemek için konsola "la" yazıp enterlıyoruz. (Tırnaksız yine )
14- İstediğiniz birer dosyayı seçmemiz gerekiyor. Bunun iki yolu var;
1. Yöntem: Sağındaki sıra numarasını konsola yazmak. (Örn. 1-Nezarette bağıran adam 2- Ceza - Fark Var. Biz Fark var çalmak istiyoruz. Konsola direk "2" yazıp enterlıyoruz.
2. Yöntem: Ses dosyasının solunda anahtar kelimeleri göreceksiniz. Onlardan herhangi birini yazabilirsiniz. (Örn Ceza Fark Var dosyasının solunda "Ceza" "Fark" "Var" yazar. Ceza, Fark, Var kelimelerinin herhangi birini yazabilirsiniz.
Topluluk kuralları gereği sansür yapmam gereken yerler vardı.
Gördüğünüz üzere solda sıra numaraları sağda anahtar kelimeler var.
15- Maça girdiğimizde 7. adımda seçtiğiniz tuşa bastığınızda ses çalacaktır ve maçtaki sizi duyabilen herkes o sesi duyacaktır.
16-Sesi istediğiniz zaman aynı tuşa basıp durdurabilirsiniz. (Ses bittiğinde de seçtiğiniz tuşa basmanız gerekiyor. Yoksa buga girebilir uygulama.)
Not: Ses dosyası arşivimi kullanmak istiyenler bana ulaşabilir.
Rehberimiz bu kadardı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar herkese.
2-Rar dosyasını açtığınızda sihirbaz seçeneğinden masaüstüne çıkarın.
3-Kullanmak istediğiniz ses efektlerini veya müzikleri internetten indirin.
4-Çıkardığımız klasördeki Slam.exe adlı dosyayı açıyoruz.
5-Sol alttaki import seçeneğine basıyoruz.
6-Oyunda çalmak istediğiniz müzik dosyalarını seçin.
7-Dosyalar yüklendikten sonra "Play key" yerinden oyun içinde hangi tuş ile kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz. (Örn. Ben Z de kullanıyorum.)
8-import tuşunun sağındaki "Start" tuşuna basıyoruz.
9-Oyunu açıyoruz.
10-Ayarlar kısmından "Geliştirici konsolu kısmını etkinleştir" seçeneğinin evet yapıyoruz. Zaten evet ise ellemenize gerek yok.
11-Klavyenizdeki sol tarafta,tab tuşunun üstünde, esc tuşunun altında, 1 tuşunun solunda tırnak işareti tuşumuz var. Bu tuşa basıp konsolu açıyoruz.
12-Konsola "exec slam" yazıp enterlıyoruz. (Tırnak işaretlerini koymayın. Sadece exec slam yazın. )
13- Ses dosyalarınızı görüntülemek için konsola "la" yazıp enterlıyoruz. (Tırnaksız yine )
14- İstediğiniz birer dosyayı seçmemiz gerekiyor. Bunun iki yolu var;
1. Yöntem: Sağındaki sıra numarasını konsola yazmak. (Örn. 1-Nezarette bağıran adam 2- Ceza - Fark Var. Biz Fark var çalmak istiyoruz. Konsola direk "2" yazıp enterlıyoruz.
2. Yöntem: Ses dosyasının solunda anahtar kelimeleri göreceksiniz. Onlardan herhangi birini yazabilirsiniz. (Örn Ceza Fark Var dosyasının solunda "Ceza" "Fark" "Var" yazar. Ceza, Fark, Var kelimelerinin herhangi birini yazabilirsiniz.
Gördüğünüz üzere solda sıra numaraları sağda anahtar kelimeler var.
15- Maça girdiğimizde 7. adımda seçtiğiniz tuşa bastığınızda ses çalacaktır ve maçtaki sizi duyabilen herkes o sesi duyacaktır.
16-Sesi istediğiniz zaman aynı tuşa basıp durdurabilirsiniz. (Ses bittiğinde de seçtiğiniz tuşa basmanız gerekiyor. Yoksa buga girebilir uygulama.)
Not: Ses dosyası arşivimi kullanmak istiyenler bana ulaşabilir.
Rehberimiz bu kadardı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar herkese.