cs go skin yarışmasına yolladığmız skin nasıl?

Güzel skin ellerinize sağlık ama benim pek hoşuma gitmedi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2628655940

Şeytanın rüyası: Tanrıya olan ihanetinden sonra uzun asırlar günahlara bulanmış şeytanın yaşadığı psikolojik sorunları konu alan eserimizde. Şeytanın günahkarların ihanetine uğradığı ve gittikçe yalnızlaştığı bir anda gördüğü rüya temsil edilmiştir. Kuzgun şeytanın şimdiki halini temsil eder ve kalbinin kırıklığını gösterir.güvercin ise eski halinin geçmişte kaldığını ve kirlenen ruhunu asla temizleyemiyeceğini hissettirir.sularla çevrili kayalıkların ortasında ağırlaşmış kanatlarıyla uçamadığı için tanrıya yakarışta bulunur. Eski hali ise özgürce uçmaya devam eder geçmiş hatıralarda. Resmin solundaki hilal ise tanrısız kalışının hissettirdiği yarım kalmışlığı sembolize eder.

cs go rüyalar ve kabuslar skin yarışmasına yolladık
Sizce nasıl görüşlerinizi bekliyorum
Ben baya beğendim umarım kazanırsınız

güzel he

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2628655940

Şeytanın rüyası: Tanrıya olan ihanetinden sonra uzun asırlar günahlara bulanmış şeytanın yaşadığı psikolojik sorunları konu alan eserimizde. Şeytanın günahkarların ihanetine uğradığı ve gittikçe yalnızlaştığı bir anda gördüğü rüya temsil edilmiştir. Kuzgun şeytanın şimdiki halini temsil eder ve kalbinin kırıklığını gösterir.güvercin ise eski halinin geçmişte kaldığını ve kirlenen ruhunu asla temizleyemiyeceğini hissettirir.sularla çevrili kayalıkların ortasında ağırlaşmış kanatlarıyla uçamadığı için tanrıya yakarışta bulunur. Eski hali ise özgürce uçmaya devam eder geçmiş hatıralarda. Resmin solundaki hilal ise tanrısız kalışının hissettirdiği yarım kalmışlığı sembolize eder.

cs go rüyalar ve kabuslar skin yarışmasına yolladık
Sizce nasıl görüşlerinizi bekliyorum
güzel olmuş hocam bi awp versiyonu fena olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,919
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı