Neler Yeni

CS MONEY PARAYI KAÇ GÜNDE HESABA YATIRIYOR

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
son zamanlarda cs money sitesinden satış yapan oldu mu? az önce bi eldiven sattım ve para çekme işlemini başlattım, 2 gün içerisinde kartıma yansıyacağı yazdı ama ortalama kaç günde parayı yatırdıklarından emin olmak için bu konuyu açıyorum. internette pek bilgi bulamadım

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
son zamanlarda cs money sitesinden satış yapan oldu mu? az önce bi eldiven sattım ve para çekme işlemini başlattım, 2 gün içerisinde kartıma yansıyacağı yazdı ama ortalama kaç günde parayı yatırdıklarından emin olmak için bu konuyu açıyorum. internette pek bilgi bulamadım
2 gün içinde yansıyacağını sanmıyorum bu tarz transferler 5-7 iş günü sürüyor ama bankadan bankaya değişir

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün içinde yansıyacağını sanmıyorum bu tarz transferler 5-7 iş günü sürüyor ama bankadan bankaya değişir
peki tl olarak mı geliyo para hesaba. cs moneyle uğraşmayıp bynogame de satıcaktım da hem denemek için hem de komisyon az diye ordan sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yazdım şimdi normalde 15 dakika içerisinde paranız hesaba geçer ama bazen 2 3 saati bulabiliyor dedi. en son da maksimum 5 günü bulabilir diye de ekledi :D

Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
peki TL olarak mı geliyo para hesaba. cs moneyle uğraşmayıp bynogame de satıcaktım da hem denemek için hem de komisyon az diye ordan sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yazdım şimdi normalde 15 dakika içerisinde paranız hesaba geçer ama bazen 2 3 saati bulabiliyor dedi. en son da maksimum 5 günü bulabilir diye de ekledi :D
Konuyu takipteyim, lütfen geri bildirim yaparsanız sevinirim bende eldiven satacağım.

cagatay_b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağatay börekci
merhaba işlemi yapabildiniz mi ? bende para aktarmaya çalışıyorum ziraat bankasında sorun yaşıyorum sürekli red ediliyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
merhaba işlemi yapabildiniz mi ? bende para aktarmaya çalışıyorum ziraat bankasında sorun yaşıyorum sürekli red ediliyor.
Ziraat olmaz. CS moneyin çalıştığı uluslararası transfer şirketi ziraatle çalışmıyo. İşbankası hesabı açın bi tane kendi adınıza. Kartınız visa olsun ama

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Bende konuyu takipteyim , bıçağımı satabilirim.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Bende konuyu takipteyim , bıçağımı satabilirim.
Bynogame den sat bence. Ben sorunsuz sattım envanterin bi kısmını ama paranın yatması 7 8 iş gününü buluyo. O strese değmez az para değil sonuçta

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Bynogame den sat bence. Ben sorunsuz sattım envanterin bi kısmını ama paranın yatması 7 8 iş gününü buluyo. O strese değmez az para değil sonuçta
Zaten sürekli oradan alım satım yapıyorum , ama komisyon az ise csmoney den satabilirim.

cagatay_b

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağatay börekci
Kendi adımıza olmak zorunda mı?
Kartın gelmesi vs uzun iş. Başkasının adına olan kartı kullanabilirim diye düşünüyorum. Daha önce iş bankasından bu işi yaptınız mı?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Kendi adımıza olmak zorunda mı?
Kartın gelmesi vs uzun iş. Başkasının adına olan kartı kullanabilirim diye düşünüyorum. Daha önce iş bankasından bu işi yaptınız mı?
Başkasının adına olan kartlarla olmuyo diye biliyorum. Ben bi defa yaptım onu da 8 iş gününde yatırdılar hesabıma. Şubeye gidip direk kart alabilirsiniz beklemeye gerek yok

Top Bottom