K kpa666. 80+ Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 31 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Namık Ersoy 12 Şubat 2024 #1 çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?
çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?
itsmertkadir 80+ Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 313 Dahası Reaksiyon skoru 132 Konum BASKENT İsim Mert Kadir İlgilendiği Kategoriler Film,Yazılım,Araştırma,Finans 12 Şubat 2024 #2 Hocam veriyor olması lazım kesin bir şey demeyeyim ama araştırdım yani veriyor yazmışlar isterseniz iyice bir araştırın yada kesin bilen birinin yorumunu bekleyin.
Hocam veriyor olması lazım kesin bir şey demeyeyim ama araştırdım yani veriyor yazmışlar isterseniz iyice bir araştırın yada kesin bilen birinin yorumunu bekleyin.
Tearz 80+ Silver Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 2,753 En İyi Cevap 1 12 Şubat 2024 #3 kpa666. yazmış: çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Counter-Strike serisinden bir oyunu geçmişte oynadığın için alırsın. CS2 oyununa girince rozetler otomatik olarak gelecektir.
kpa666. yazmış: çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Counter-Strike serisinden bir oyunu geçmişte oynadığın için alırsın. CS2 oyununa girince rozetler otomatik olarak gelecektir.