Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,066
Yav abi bende niye olmuyor öncesinde bi sorun yoktu hay kafamı *** keşke guncellemeseydim(( yav alıyorum 1080x1080e 180hz de açılıyor kafayı yiyor 60hz açınca düzgün çalışıyor yazıyorum amdye sizin monitör 165hz size verilen olceklendirme ayarlarında oynayın yok size verilen Hz de oynayın lan at kafası bilmiyor muyum ben desteklemediği şeyi ayarlayınca çalışmayacagını ben bu zamana kadar sorunsuz 1080x1080 180hzde oynuyordum zaten madem desteklemiyordu o zaman nasıl oynadım. Lan sovecem ban yerim diye korkuyorum bunun öncesinde bir sorun yoktu niye böyle oldu hala anlamıyorum. Steam desteğe yazdım onlar da amdye paslıyor mailden attım çözüm bulamadım bari AMD topluluk forumuna yazayım dedim kimse bir şey yazmadı başka bütün konularda en azından bir tane mesaj var bi benim açtığım konuda 0 mesaj var. Benim annem fahişe mi onlara yazıyorsunuz bana yazmıyorsunuz en sonunda AMD binasını bombalayacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki kısaca böyle oluyor
bendeki ayarlar böyle.
Çözünürlüğü ekleyip oyun içinden direk 1080x1080 yapınca oluyor mu ? tam ekranda yani bide öyle deneyin
Başlatma seçeneklerine bunlarıda girebilirsinYav abi bende niye olmuyor öncesinde bi sorun yoktu hay kafamı *** keşke guncellemeseydim(( yav alıyorum 1080x1080e 180hz de açılıyor kafayı yiyor 60hz açınca düzgün çalışıyor yazıyorum amdye sizin monitör 165hz size verilen olceklendirme ayarlarında oynayın yok size verilen Hz de oynayın lan at kafası bilmiyor muyum ben desteklemediği şeyi ayarlayınca çalışmayacagını ben bu zamana kadar sorunsuz 1080x1080 180hzde oynuyordum zaten madem desteklemiyordu o zaman nasıl oynadım. Lan sovecem ban yerim diye korkuyorum bunun öncesinde bir sorun yoktu niye böyle oldu hala anlamıyorum. Steam desteğe yazdım onlar da amdye paslıyor mailden attım çözüm bulamadım bari AMD topluluk forumuna yazayım dedim kimse bir şey yazmadı başka bütün konularda en azından bir tane mesaj var bi benim açtığım konuda 0 mesaj var. Benim annem fahişe mi onlara yazıyorsunuz bana yazmıyorsunuz en sonunda AMD binasını bombalayacam
Benimki kısaca böyle oluyor
-w 1080 -h 1080