Neler Yeni

CS2 3 Adet Takım Arkadaşı Aranıyor 4-5K Elo!

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
CS2 için 4-5k elo arası kalıcı ekip arkadaşları arıyoruz. Şu an 2 kişiyiz, yaşı 20+, saygı ve sevgi içerisinde akşamları elo kasabileceğimiz arkadaşlar discord üzerinden benimle özelden iletişime geçebilir. İyi günler diliyorum arkadaşlar.
Discord Kullanıcı Adı: ataman.js

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4-5k elo ne demek? Bilmiyorum da.

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4-5k elo ne demek? Bilmiyorum da.
Counter-Strike 2 ile yeni rank sistemi geldi; eskiden gümüş, altın gibi giden rank sisteminin artık 4000 elo 5000 elo diye sonsuza gideceği söyleniyor. Yani orada gördüğün elo ne kadar yüksekse oynadığın lig o kadar zorlu demek.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Counter-Strike 2 ile yeni rank sistemi geldi; eskiden gümüş, altın gibi giden rank sisteminin artık 4000 elo 5000 elo diye sonsuza gideceği söyleniyor. Yani orada gördüğün elo ne kadar yüksekse oynadığın lig o kadar zorlu demek.
Ben eskiden gümüştüm. Benim elo 4k mı oluyor şimdi

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eskiden gümüştüm. Benim elo 4k mı oluyor şimdi
Onu öyle kıyaslamak doğru olmayacaktır. Çünkü her geçen gün oynaklık gösterecektir bu kıyas. Mesela 1 hafta öncesine kadar global rank'a eş değer rank aralığı 25-30k arası diyebilirdim şu an 35k barajı aşıldı. Yani ranklar artık sayı üzerinden olduğu için o kriter değişiyor. @Koraybaba dediği gibi FACEIT elosu demek daha doğru olacaktır.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray Somuncu
CS2 için 4-5k elo arası kalıcı ekip arkadaşları arıyoruz. Şu an 2 kişiyiz, yaşı 20+, saygı ve sevgi içerisinde akşamları elo kasabileceğimiz arkadaşlar discord üzerinden benimle özelden iletişime geçebilir. İyi günler diliyorum arkadaşlar.
monitör ney kullanıyosun

LEO0

80+
oynayış önemli değilse gelim yeni başladım :d

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
oynayış önemli değilse gelim yeni başladım :d
Normalde arkadaşla ikimiz nasıl vuramadın, noob, eli nasıl alamazsın kafasında değiliz. Elinden geleni yaptığın sürece sorun yok hocam. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,482
Üyeler
171,586
Son üye
ahmethanercn
Top Bottom