ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Oyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Tam olarak nereye bakıyoruzOyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Alıntıyı görüntüle
bana ilk çıktığında geldi o zamandan bu zamana 2 kere falan denedim beğenmedim maalsefOyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Alıntıyı görüntüle
Sol üste beyazlı turunculu bir lofo var banner tarzındaTam olarak nereye bakıyoruz
Ben yazılara bakmadım tıklayınca direkt oyun kapanınca oto indirme yapacak dedi katıl dedim şuan yüklendi birazdan deneyeceğimKanka banada gelmis galiba cs2 logosuna benzer turuncu siyahlı bir resim var ama yazilar tam anlasilmiyor cark mark birseyler diyo sanki
BilmemSol üste beyazlı turunculu bir lofo var banner tarzında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yazılara bakmadım tıklayınca direkt oyun kapanınca oto indirme yapacak dedi katıl dedim şuan yüklendi birazdan deneyeceğim
Hassasiyet çok düşük geldi csgo oyun içi varsayılan hassasiyet kaç bilen var mı?
@Sir Cem T-oker @TinerciAlper
2.50 değil mı varsayılan?Sol üste beyazlı turunculu bir lofo var banner tarzında
Ben yazılara bakmadım tıklayınca direkt oyun kapanınca oto indirme yapacak dedi katıl dedim şuan yüklendi birazdan deneyeceğim
Hassasiyet çok düşük geldi csgo oyun içi varsayılan hassasiyet kaç bilen var mı?
@Sir Cem T-oker @TinerciAlper
Çarklı alisverismis .dBen yazılara bakmadım tıklayınca direkt oyun kapanınca oto indirme yapacak dedi katıl dedim şuan yüklendi birazdan deneyeceğim
Evet öyleymiş oyun 1.5 yapmış çıldırdım 2 saat2.50 değil mı varsayılan?
850+Kaç saatin vardı hocam oyunda?
870 var benimde. Bu saatlere kadar düştümü beta ya. Hayırlı olsun.Evet öyleymiş oyun 1.5 yapmış çıldırdım 2 saat
850+
Pek hayırlı olmadı hocam hiç beğenmedim desem yeridir darısı isteyipte oynayamayanlara artık teşekkürler yinede870 var benimde. Bu saatlere kadar düştümü beta ya. Hayırlı olsun.
Benim 150 küsur saatli arkadaşa betanin taa başında geldi.Ona nasıl geldi anlamadım870 var benimde. Bu saatlere kadar düştümü beta ya. Hayırlı olsun.