Sir Cem T-oker
80+ Gold
Cs2 çok kötü bu arada
bana 3 gün önce geldi şimi diğer hesaplarımıda kontrol ediyim belki onlarada gelmiştirOyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Alıntıyı görüntüle
Nesini beğenmedin ki knk?Cs2 çok kötü bu arada
Grafikler, oynanış… bana standoff2’yi anımsattıNesini beğenmedin ki knk?
Grafik R6 mekanikler bambaşka bir şey olmuş CSGO ile uzaktan yakından alakası yokGrafikler, oynanış… bana standoff2’yi anımsattı
Neden hocam? aim hissiyatı falan değişmiş mi?Pek hayırlı olmadı hocam hiç beğenmedim desem yeridir darısı isteyipte oynayamayanlara artık teşekkürler yinede
keşke banada düşsede oyun hakkında çok bi yoruma sahip olsaydıkOyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Alıntıyı görüntüle
Hocam Bi dönem standoff2 de oynamış biri olaraktan söyliyim grafikler bence pek benzemiyor mekaniksel olarak zaten apayrı şuan cs2 hadi bakalım hayırlısıyla bi çıksında ondan sonra tam sürümde asıl yorumları yaparızGrafikler, oynanış… bana standoff2’yi anımsattı
kaç saatin varOyunun ana menüsünü kontrol edin arkadaşlar hiç beklemiyordum sizede gelmiş olabilir
Alıntıyı görüntüle
500 saatim var bana geldiolm bana gelmezse var ya yakarım ortalığı ömrümü verdim lan benAlıntıyı görüntüle
2-3 sene önce skin changer kullanmıştım 1.5 ay kara listeye mi aldılar acaba500 saatim var bana geldi
Hocam silah mekanikleri bambaşka olmuş mermiler sürekli rastgele gidiyor gibiNeden hocam? aim hissiyatı falan değişmiş mi?