Neler Yeni

cs2 ekran oto alta alma çözümü bilen var mı

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
Yok mu şunun çözümünü bilen bir babayigit ya altın takacam 1 haftadır ugrasıyorum bunla

arkadaslar kısa ve öz video ile bilgilendiriyorum lütfen yardımcı olun bildigim her seyi denedim olmadı

oyunun içindede atıyor bu şekil

ve sadece cs de yapıyor bunu baska hiç bir oyunda yapmıyor denedim saatlerce oynadım ama sadece cs de yapıyor makinayı stress testine soktugumdada yapmıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan
Yok mu şunun çözümünü bilen bir babayigit ya altın takacam 1 haftadır ugrasıyorum bunla

arkadaslar kısa ve öz video ile bilgilendiriyorum lütfen yardımcı olun bildigim her seyi denedim olmadı

ve sadece cs de yapıyor bunu baska hiç bir oyunda yapmıyor denedim saatlerce oynadım ama sadece cs de yapıyor makinayı stress testine soktugumdada yapmıyor
cs2nin dosyalarının bütünlüğünü dğruladın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da silip yükledin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun çözünürlüğü ayarlayamıyor gibi geldi. Ekran çözünürlüğünü düşürüp oyunu açmayı dener misin?

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
sadece dust2 de mi böyle yapıyor

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
ddu uninstaller ile güvenli mod'ta ekran kartı driverını siliyorsun. Sonrasında yüklemeyi yaparken gelişmiş seçenekler seçeneğiyle birlikte temiz kurulum yapıyorsun. Olmazsa farklı driverlarla da deniyorsun. Ekran kartın ne onu söyle stabil versiona bakalım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Uyumluluk sorunu olan bir ayar açık olabilir ben olsam sürücüyü DDU ile silip yeniden kurardım. Böylece sürücü ayarları da sıfırlanır.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Bir hafta uğraşmaktan öte neyi denediğini yazarsan daha rahat çözüme gideriz ayrıca.

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-ddu ile sildim yükledim işe yaramadı
-ekran kartım 3060ti asus dual işlemcin 5 5600
-windows 10/7 için alttab sorunu gidermek için biseler var internetten buldum onuda cmd yönetici calıstırıytosun dısm.exe falan biseler yapıyorsun şimdi tam hatırlayamadım onu denedim oda olmadı
-oyunu sildim yükledim dosya bütünlügü dogruladım pc ye format atttım a.... yine olmadı
-sesi araştırdım coil whine dediler tamam problem yok ama alta atmasını bir türlü çözemedim işlemcim falanda öyle cok ısınmıyor zaten oyunda max 5 dk falan kalabiliyorum 60 dereceyi anca görüyor cs de
-yani şu an denedigim aklıma gelenler bunlar artık o kadar cok sey yaptım ki hepsi aklımda kalmadı

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
-ddu ile sildim yükledim işe yaramadı
-ekran kartım 3060ti asus dual işlemcin 5 5600
-windows 10/7 için alttab sorunu gidermek için biseler var internetten buldum onuda cmd yönetici calıstırıytosun dısm.exe falan biseler yapıyorsun şimdi tam hatırlayamadım onu denedim oda olmadı
-oyunu sildim yükledim dosya bütünlügü dogruladım pc ye format atttım a.... yine olmadı
-sesi araştırdım coil whine dediler tamam problem yok ama alta atmasını bir türlü çözemedim işlemcim falanda öyle cok ısınmıyor zaten oyunda max 5 dk falan kalabiliyorum 60 dereceyi anca görüyor cs de
-yani şu an denedigim aklıma gelenler bunlar artık o kadar cok sey yaptım ki hepsi aklımda kalmadı
Driver'ı ddu ile sil eski sürümlerden kur.
oyunu varsa farklı bir diske alıp dene birde

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
Driver'ı ddu ile sil eski sürümlerden kur.
oyunu varsa farklı bir diske alıp dene birde
önerebilecegin bir sürüm varmı yani eski sürümü nasıl indiricem tam bilmiyorum

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Top Bottom