Neler Yeni

cs2 ekran oto alta alma çözümü bilen var mı

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
simdi yaptım kankam yine işe yaramadı
Oyunu tam ekran değil de tam ekran pencereli ve normal pencereli olarak iki şekilde dene.

Olmadı mı oyunun çözünürlüğünü ve oyun içi Hz düşürüp dene

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,034
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?

iOktay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oktay
Başka oyunlarda benzer problem oluyor mu?

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
Oyunu tam ekran değil de tam ekran pencereli ve normal pencereli olarak iki şekilde dene.

Olmadı mı oyunun çözünürlüğünü ve oyun içi Hz düşürüp dene
tam ekran pencerelide fps drop yiyorum ve oyun içi hz vs. düsürücksem ne anlamı kaldı ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka oyunlarda benzer problem oluyor mu?
sadece bu zamana kadar 1 kere lolde yaşadım cpu falan deyip attı ama bunca zamanda 1 kere başıma geldi normal bi hata da olabilir direkt bunla bagdastıramayabiliriz ama cs de sürrekli oluyor 1 ölüm maçını bitirme şansınız yok yani

iOktay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oktay
tam ekran pencerelide fps drop yiyorum ve oyun içi hz vs. düsürücksem ne anlamı kaldı ki ?

sadece bu zamana kadar 1 kere lolde yaşadım cpu falan deyip attı ama bunca zamanda 1 kere başıma geldi normal bi hata da olabilir direkt bunla bagdastıramayabiliriz ama cs de sürrekli oluyor 1 ölüm maçını bitirme şansınız yok yani
ryzen master kurup manuel ayarlarda biraz ghz'i düşürüp biraz voltajı arttırarak tekrar dener misin

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
1701164934618.png
simdi demeniz üzerine arkadan furmark acıp lole girdim furmarkı açıp bi 10 dk civarı calıstırıp sonra lole girdim ve bu hatayı verşyor ama arkada furmark calısıyor hala sadece böyle diyipoyundan atıyor
cs2 ye girdigim zaman bu sefer hatayı girdigim gibi veriyor hiç beklemeden lobide veriyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

Oyun açılana kadar öyle kullan maça girdigin zaman duzeltirsin

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
Oyun açılana kadar öyle kullan maça girdigin zaman duzeltirsin
maçın içindede atabiliyor kankam videoda sadece haritaya girerken gözüktü yani o zaman çektim ama maçın içindede hiç bişe yok dümdüz koşuyosun birden pat diye atıyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
maçın içindede atabiliyor kankam videoda sadece haritaya girerken gözüktü yani o zaman çektim ama maçın içindede hiç bişe yok dümdüz koşuyosun birden pat diye atıyor
Dostum sen bi ekran kartını sök geri tak (pc kapalıyken). Bios ayarlarını sıfırla tekrar dene.

Olmazsa ekran kartını ddu ile sil studio driver indir fps düşüşü olmaz.
geforce experience kullanıyorsan sil. Kullanmıyorsan da indirip dene

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
hocam cs cözünürlüğü ile masa üstü cözünürlüğünü aynı yapıp oyuna girmeyi denermisin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,481
İsim
Hacı
BIOS update yap, Ekran kartını ve ekran kartı güç girişini sök tak.
Hatta mümkünse komple bi parçala topla.

Düzelmezse yeni bi ISO indirip format çak.

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
Yok mu şunun çözümünü bilen bir babayigit ya altın takacam 1 haftadır ugrasıyorum bunla

arkadaslar kısa ve öz video ile bilgilendiriyorum lütfen yardımcı olun bildigim her seyi denedim olmadı

oyunun içindede atıyor bu şekil

ve sadece cs de yapıyor bunu baska hiç bir oyunda yapmıyor denedim saatlerce oynadım ama sadece cs de yapıyor makinayı stress testine soktugumdada yapmıyor
Anakartında 2. Ekran kartı yuvası varmı?
Varsa 2. Bolume takıp bilgisayarı calistir sorun varsa varsalıyalana dondurür

Top Bottom