Neler Yeni

cs2 ekran oto alta alma çözümü bilen var mı

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
bunun sorunu düzeltmesi saçma geliyor altta farklı bir forumdan aldığım yazı var eski tip işlemciler için olduğunu belirtmiş riot

yukarda bunu yaptıgımı belirtmistim kankam inşallah düzelmiştir diye düşünüyoprum 1 saatlik bir test yaptım ve hata almadım ryzen 5 5600 ne ara eskidi ya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Orada bir sürü nvidia ile ilgili hata var. Display, nvld.. olanlar. Onların içeriği nedir? Tıklayınca altta açıklaması çıkar.
bu DİSPLAY için olan ::::
nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

buda nvlddmkm için olan ::::
nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
yukarda bunu yaptıgımı belirtmistim kankam inşallah düzelmiştir diye düşünüyoprum 1 saatlik bir test yaptım ve hata almadım ryzen 5 5600 ne ara eskidi ya :)

bu DİSPLAY için olan ::::
nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.

buda nvlddmkm için olan ::::
nvlddmkm kaynağındaki 0 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay görüntüleyicisi de yardım etmedi. Hâlâ güç sorunu gibi geliyor bana. MSI afterburner ile gücü %88'e getirip dener misiniz?

Bahadırr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır
Güç Kablosunda arada koruyucu priz var ise aradan çıkartıp denemeni ve fişi ters takmayı dener misin ? birde oyunların yüklü olduğu hdd, ssd mi yoksa standart bir hdd mi ?
Bu sıkıntın güç ile alakalı gözüküyor deneme şansın varsa başka bir power suply ile dene, şu an ki durumuyla fazla zorlarsan power supplyden dumanlar çıkabilir kondansitörler patlar gelen ses kondansitör sesine benziyor.

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
Güç Kablosunda arada koruyucu priz var ise aradan çıkartıp denemeni ve fişi ters takmayı dener misin ? birde oyunların yüklü olduğu hdd, ssd mi yoksa standart bir hdd mi ?
Bu sıkıntın güç ile alakalı gözüküyor deneme şansın varsa başka bir power suply ile dene, şu an ki durumuyla fazla zorlarsan power supplyden dumanlar çıkabilir kondansitörler patlar gelen ses kondansitör sesine benziyor.
denedim yine olmadı ve farklı bir psu ile dendigim zaman yine geliyor yüksek ihtimal dedikleri, gibi cw sesi

Olay görüntüleyicisi de yardım etmedi. Hâlâ güç sorunu gibi geliyor bana. MSI afterburner ile gücü %88'e getirip dener misiniz?
nerden yapacagımı bulamadım onu ya :(

1701190341708.png

eğer burdan bahsediyorsak su an denedim oda olmadı

Son düzenleme:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
denedim yine olmadı ve farklı bir psu ile dendigim zaman yine geliyor yüksek ihtimal dedikleri, gibi cw sesi

nerden yapacagımı bulamadım onu ya :(

Alıntıyı görüntüle
eğer burdan bahsediyorsak su an denedim oda olmadı
Nvidia denetim masasından maksimum güçe ayarlayınca peki?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
normal dede y apıyor maximum güçtede yapıyor denendi
Core clock -120 memory -280 deneyiniz bir de. MSI Afterburner'dan. İşe yaramazsa eski değerlerine döndürün.

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
2. monitör söküp tek monitörle dener misin

Top Bottom