Neler Yeni

Yardım CS2 FPS dalgalanması ve Takılma Sorunları !

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
arkadaslar merhaba

cs2 de mac atmaya baslaıdm ama nedense devamlı takılmalar ve fps de dalgalanmayasıyorum en yuksek ayarlarda olsa en dusuk orta fark etmeksızın takılmalar yasıyorum sebebı ne olabılir

sistemım
ryzen 5 5600
rtx 3070 ti
32gb 3600mhz cl16 ram

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Kadir Danacı
bi süre oynayınca düzeliyo bi kaç el öyle donuyo sonrasında düzeliyo

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun şu an tam olarak çırakılsa da maalesef beta. Bu tarz sorunlar fazlasıyla yaygın. Diğer oynadığınız oyunlarda bir sorun yoksa;
  • DDU ile GPU sürücünüzü güncelleyin, CS2 desteği eklenmemiş bir sürüm kullanıyor olabilirsiniz.
  • Çözüm vermezse bunun haricinde komple steam ile oyunu silip yeniden yükleme yapın. Üst üste update'ler bazen Windows'daki gibi sağlıklı olmayabiliyor.

The Semih

80+ Gold
( disable hardware accelerated gpu scheduling ) bunu kapatmayı tavsiye etmiyorum aksine bu ayarın açılması çok önemli.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun şu an tam olarak çırakılsa da maalesef beta. Bu tarz sorunlar fazlasıyla yaygın. Diğer oynadığınız oyunlarda bir sorun yoksa;
  • DDU ile GPU sürücünüzü güncelleyin, CS2 desteği eklenmemiş bir sürüm kullanıyor olabilirsiniz.
  • Çözüm vermezse bunun haricinde komple steam ile oyunu silip yeniden yükleme yapın. Üst üste update'ler bazen Windows'daki gibi sağlıklı olmayabiliyor.
gpu driver olarak en son cıkan surumu kullanıyorum o zaman bır kac oncekı surumlerı kurayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,673
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom