Cs2 için kulakiçikulaklık mikrofonlu

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,402
Bütçe
2000
cs2 için kulakiçi kulaklık ve mikrofonlu fiyat performans ürün var mı?
Şuanda virtuoso se kullanıyorum ama hem padler çok kötü oldu hemde bi yerden sonra ağrı yapıyor gözlükte kullandığım için biraz sorun oluyor bütçe 2000 altı

cs2 için kulakiçi kulaklık ve mikrofonlu fiyat performans ürün var mı?
Şuanda virtuoso se kullanıyorum ama hem padler çok kötü oldu hemde bi yerden sonra ağrı yapıyor gözlükte kullandığım için biraz sorun oluyor bütçe 2000 altı
Iem mi ariyorsun yoksa normal mi

Elua Ultra daha iyi olmaz mı mikrofon sonra da çözülüf.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bulaşma beş para etmez.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.070,40TL | CX31993 MAX97220 Çift Çipli USB Tip C - 3.5mm Ses Adaptörü 32b/384kHz DAC HiFi kulaklık amplifikatörü IEM AMP Ses Kod Çözücü
Bu ikisi çok fena bi kombo denemeni öneririm.

Ben earpods + creative sb g3 ile oynuyorum gayet memnunum :)

Son düzenleme:
Elua Ultra daha iyi olmaz mı mikrofon sonra da çözülüf.

Hiç bulaşma beş para etmez.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.070,40TL | CX31993 MAX97220 Çift Çipli USB Tip C - 3.5mm Ses Adaptörü 32b/384kHz DAC HiFi kulaklık amplifikatörü IEM AMP Ses Kod Çözücü
Bu ikisi çok fena bi kombo denemeni öneririm.
https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik

Hiç uğraşmayıp bunu alıp geçsem nasıl olur mikrofonuda var, anakartım iyi bu arada normal 3.5 olsada sorun olacağını sanmıyorum asus rog strix x570f

Ben earpods + creative sb g5 ile oynuyorum gayet memnunum :)
Ses kartın çok iyi herhalde tam bakamadım ama fiyat yüksek gibi

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik

Hiç uğraşmayıp bunu alıp geçsem nasıl olur mikrofonuda var, anakartım iyi bu arada normal 3.5 olsada sorun olacağını sanmıyorum asus rog strix x570f

Ses kartın çok iyi herhalde tam bakamadım ama fiyat yüksek gibi
Hocam yani ne bileyim sense iem'in kalitesi hiçbişeyi belli değil sponsorluk verip para ödeyip millete övdürüyolar kuzenim almıştı hiç beğenmedim ama sen bilirsin. Denemek istiyorsan Celest Wyvern blackdi galiba hem mikrofonlu hemde iyi ona bi baj

Hocam yani ne bileyim sense iem'in kalitesi hiçbişeyi belli değil sponsorluk verip para ödeyip millete övdürüyolar kuzenim almıştı hiç beğenmedim ama sen bilirsin. Denemek istiyorsan Celest Wyvern blackdi galiba hem mikrofonlu hemde iyi ona bi baj
Valla hiçte çeşit yok kulakiçi kulaklıkta, rusyada varmıdır acaba çeşit oradan getirtsem. Yada gözlükle daha rahat kullanılabilecek kulaküstü mü alsam

Valla hiçte çeşit yok kulakiçi kulaklıkta, rusyada varmıdır acaba çeşit oradan getirtsem. Yada gözlükle daha rahat kullanılabilecek kulaküstü mü alsam
Valla mikrofonlu iyi iem çok yok eski kulakustunu boynuna iemi kulagina takip oynayabilirsin ben öyle yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri