CahitED 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 703 Reaksiyon skoru 194 Dün, 00:53 #1 CS2 ye yeni güncelleme geldi ve bazı kasalar baya bi arttı sizce yeni kasa almalı mıyım ve siz aldıysanız ne aldınız bunu merak ediyorum
CS2 ye yeni güncelleme geldi ve bazı kasalar baya bi arttı sizce yeni kasa almalı mıyım ve siz aldıysanız ne aldınız bunu merak ediyorum
Realhas the Great 80+ Gold Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 6,347 Reaksiyon skoru 37,804 Dün, 00:55 #2 Rüyalar ve kabuslar kasası aldım 5 adet
Cagdas5389 80+ Silver Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 2,118 Reaksiyon skoru 1,014 Dün, 01:01 #3 CahitED yazmış: CS2 ye yeni güncelleme geldi ve bazı kasalar baya bi arttı sizce yeni kasa almalı mıyım ve siz aldıysanız ne aldınız bunu merak ediyorum Devamı için tıklayın... Valla çok büyük para varsa yatırılır bence bu yatırım vs. şeylere. çünkü komisyondur al sat nakite çevir derken artan oran çok düşüyor.
CahitED yazmış: CS2 ye yeni güncelleme geldi ve bazı kasalar baya bi arttı sizce yeni kasa almalı mıyım ve siz aldıysanız ne aldınız bunu merak ediyorum Devamı için tıklayın... Valla çok büyük para varsa yatırılır bence bu yatırım vs. şeylere. çünkü komisyondur al sat nakite çevir derken artan oran çok düşüyor.
J jeyav 80+ Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 381 Reaksiyon skoru 127 Dün, 01:09 #4 valve tamamen terminale geçiyo gibi. kasalardan kazanmak için çok uzun süre beklemek gerek aktif havuzdan kasaların çıkması için falan
valve tamamen terminale geçiyo gibi. kasalardan kazanmak için çok uzun süre beklemek gerek aktif havuzdan kasaların çıkması için falan