Neler Yeni

Öneri Cs2 seçkin alırsam ne değişir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar şuan cs2 oynuyorum lyun sarıyor ama türk yok takim arkadaşım haricinde kkmseyle konuşamıyorsun ful yabancı valoda misal info veriyoruz birbirimize seçkin alsam Türkler flanncogalirmi veya suncucu açısından bilinmedik sunuculara atıyor oyun 90 pingle oynuyor değişim olurmu

falxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar şuan cs2 oynuyorum lyun sarıyor ama türk yok takim arkadaşım haricinde kkmseyle konuşamıyorsun ful yabancı valoda misal info veriyoruz birbirimize seçkin alsam Türkler flanncogalirmi veya suncucu açısından bilinmedik sunuculara atıyor oyun 90 pingle oynuyor değişim olurmu
Seçkin alırsan drop gelir level atladiginda haftada 1 kere bı de hile falan gelmez kolay kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçkin alırsan drop gelir level atladiginda haftada 1 kere bı de hile falan gelmez kolay kolay.
Faceit girersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
öncelikle arama yerinde maç arayan Türkler var onlarla girebilirsin.
+Çarşamba günleri drop düşüyor skin kasa alabilirsin.
+Seçkin girip rank kasabilirsin
+Şuan hile mevzusu sıkıntılı zaten o konuya girmeyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle arama yerinde maç arayan Türkler var onlarla girebilirsin.
+Çarşamba günleri drop düşüyor skin kasa alabilirsin.
+Seçkin girip rank kasabilirsin
+Şuan hile mevzusu sıkıntılı zaten o konuya girmeyelim
Hocam karşı takımda türk gelsin istiyorum hiç denk gelmiyor birde sunucu sevemiyormuyuz valodaki gibi adını bilmediğim ülkelere bağlanıyor 90 pingle oynuyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
ayarlardan max ping ayarı yapabiliyorsun ben maksimum 50 60 falan gördüm karşı takım aşırı şans işi tr sunucusu olmadığı icin
Hocam karşı takımda türk gelsin istiyorum hiç denk gelmiyor birde sunucu sevemiyormuyuz valodaki gibi adını bilmediğim ülkelere bağlanıyor 90 pingle oynuyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan max ping ayarı yapabiliyorsun ben maksimum 50 60 falan gördüm karşı takım aşırı şans işi tr sunucusu olmadığı icin
70 e ayarlı ama olmuyor birde bende mi sorun varmi bilmiyorum arkasımim Interneti benimkiden kötü benim pingim fazla oyuzden format attım hala aynı+ fiber kullanıyorum onunki fiber değil mesala valo da da öyle o 20 ping ben 40 ping oynuyor olması gerekenden 20-25 fazla pingle oynuyorum oyunları

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Rank kasma geliyor, Hile gelmesi sadece azalıyor ve kasa düşürüyorsun. Ben geçen hafta aldım 2 dolarlık kasa düştü yarın bir daha düşecek kendi parasını 2-3 ayda çıkarıyor sonrası kâr yani alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,228
Üyeler
167,628
Son üye
emreleitee
Top Bottom