Neler Yeni

CS2 yüzünden FPS oyunlarına küstüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
3 yıllık CS geçmişime ara vermiştim. CS2 gelince ölüm maçı girdim, herkes HS atıyor. Kafamı göstersem, AWP dahil HS atıyor. Hile kullanımı mı kolsuzluğum mu bilemedim. Valorant'ta normal oynarken, CS'de kafa göstermiyorum. Online FPS oyunlarına küstüm. CS, Valorant ne varsa sildim. ETS 2, GTA 5, Stardew Valley akıyorum. Sizde fark ettiniz mi herkesin HS atmasını? Benzer deneyimleriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Paşadöner
3 yıllık CS geçmişime ara vermiştim. CS2 gelince ölüm maçı girdim, herkes HS atıyor. Kafamı göstersem, AWP dahil HS atıyor. Hile kullanımı mı kolsuzluğum mu bilemedim. Valorant'ta normal oynarken, CS'de kafa göstermiyorum. Online FPS oyunlarına küstüm. CS, Valorant ne varsa sildim. ETS 2, GTA 5, Stardew Valley akıyorum. Sizde fark ettiniz mi herkesin HS atmasını? Benzer deneyimleriniz var mı?
Hocam ben de 80 gb olduğu için sinirlenip sildim oyunun içine ettiler

NeT1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nadir Efe Turul
Son zamanlarda vanguard ve cs hilelere pek bakmıyor yayıncılarınki bile açarsa belli oluyor
Bu arada stardew walley seviyorsan my time at portia öneririm hem 3d hem güzel rp oyunudur

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
6 ay önce aldım PC cs valorant gibi oyunları biliyordum aimim de kötü değildi CS go da biraz tökezliyordu ama cs2de her attığım kafa gidiyor kolay geldiğinden de değil garip gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de 80 gb olduğu için sinirlenip sildim oyunun içine ettiler

Son zamanlarda vanguard ve cs hilelere pek bakmıyor yayıncılarınki bile açarsa belli oluyor
Bu arada stardew walley seviyorsan my time at portia öneririm hem 3d hem güzel rp oyunudur

6 ay önce aldım PC cs valorant gibi oyunları biliyordum aimim de kötü değildi CS go da biraz tökezliyordu ama cs2de her attığım kafa gidiyor kolay geldiğinden de değil garip gerçekten
Online fps oyunlarda agresifleşme, stres, sinir artıyor. Ets 2 MP, GTA 5 harbi rahatlatıyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
CS2 şuanda zevkine oynanacak bir oyun yoksa saç baş yoldurur. Adamlar elleriyle koymuş gibi buluyorlar. Hep Timing Hep HS. Bunlar normal. İyi oynadıkları için değil. Oyun hile dolu. Yapacak hiçbir şey yok. Böyle böyle oynamaya alışman lazım. Sabırlı olman lazım. Düzelmesi zaman alacak gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,945
Üyeler
169,035
Son üye
Kil_Switch
Top Bottom