Csgo da nasıl hızlı kasa kasılır

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Merhaba arkadaşlar csgo oynuyorum ve ufuk kasası vb kasalar veriyor bunlardan nasıl daha çok kazanırım

Merhaba arkadaşlar csgo oynuyorum ve ufuk kasası vb kasalar veriyor bunlardan nasıl daha çok kazanırım
Haftada 1 tane veya 2 tane düşüyor kasa ondan fazla düşüremezsin daha fazla kasa diye bir şey yok yani ama hızlı düşürüp diğer hesap a geçiyim diyorsa topluluk sunucuları var 5 dk süren onlara girerek yapabilirsin.

hocam çokta inanma hızlı kasa düşmeye bi gelir bidaha gelmez aşırı şans işi bu ne kadar iyi oynarsan oyna kasa gelmeyebilir aşırı derecede şans işi ne kadar çok oynarsan o kadar çok kasa düşürürsün

Aralıksız maç girerek.
Çoğu maç sonu eğer iyi onarsan sana kasa veriyor.
iyi oynamayla alakası yok. sadece oynaması lazım. tamamen şansa atıyor. arkadaşım death match girip sürekli sola dönmek için kod yazıp bilgisayarı bırakıyor. ona düşüyor arada.

Haftada 1 tane veya 2 tane düşüyor kasa ondan fazla düşüremezsin daha fazla kasa diye bir şey yok yani ama hızlı düşürüp diğer hesap a geçiyim diyorsa topluluk sunucuları var 5 dk süren onlara girerek yapabilirsin.
o 5dk süren sunuculardan biliyosan banada atarmısın :d kasa lazımda seçkinim afk bırakcak yer lazım bulamıyorum .d bildiğin sunucu varsa atarmısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,769
Üyeler
189,925
Son üye
ElmasKafa
Geri