Csgo eldiven aşınmışlık durumu

Reaksiyon skoru
52
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Az önce cs skin sitesinden eldiven çıkardım hesaba aktardım. Durumu savaş görmüş. Bildiğime göre en kötü durumda savai görmüş.
Sizce eldiveni bir süre kullansam değeri düşer mi.
Zaten savaş görmüş ama bilemedim.

float değeri değişmez

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Az önce cs skin sitesinden eldiven çıkardım hesaba aktardım. Durumu savaş görmüş. Bildiğime göre en kötü durumda savai görmüş.
İtemler kullandıkça değeri değişmiyor. Yani bir kasa açınca şansa bağlı olarak yeni veya eski çıkıyor. Kullanıma bağlı bir şey değil

float değeri değişmez
steam üstünde skin alırken eskiden float değerleri görüyorduk sanki listede, şimdi bulamıyorum ben onu
bynogamede falan bile alırken float değeri yazıyor, steamde nerede ?

dostum hangi siteden oynadın merak ettim

Hayır düşmüyor kullandıkça. Savş görmüş bile olsa eldivenler pahalı oluyor, ne çıkardınız ?

steam üstünde skin alırken eskiden float değerleri görüyorduk sanki listede, şimdi bulamıyorum ben onu
bynogamede falan bile alırken float değeri yazıyor, steamde nerede ?
chrome dan eklenti ekleyip girersen görürsün

dostum hangi siteden oynadın merak ettim
csgo.net den 0.110 dolarlık kasa :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır düşmüyor kullandıkça. Savş görmüş bile olsa eldivenler pahalı oluyor, ne çıkardınız ?
Hocam 0.110 dolarlık kasadan mangrov çıktı 1500 tl civarı

İtemler kullandıkça değeri değişmiyor. Yani bir kasa açınca şansa bağlı olarak yeni veya eski çıkıyor. Kullanıma bağlı bir şey değil
anladım ama bazı arkadaşalrım silah skinleri rekabetçi maçta eskidi vs diyotlardı o yüzden dedim

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
İstersen fabrikadan çıkmış olsun. Float/durumu kullandıkça değişen bir şey değil.

Kazandığın bir item asla değeri değişmez parasal anlamda piyasa değerini soruyorsan kesin bir şey diyemem bazıları artıyor bazıları düşüyor

Hocam 0.110 dolarlık kasadan mangrov çıktı 1500 TL civarı

anladım ama bazı arkadaşalrım silah skinleri rekabetçi maçta eskidi vs diyotlardı o yüzden dedim
Yanlış biliyorlarmış hocam

Hocam 0.110 dolarlık kasadan mangrov çıktı 1500 TL civarı

Kasa ismi nedir?

Geri