Neler Yeni

Yardım CSGO Fps sorunu

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Arkadaşlar daha önceden CSGO'da biraz orta ayarlarda 100-150 arasında fps aldığım bilgisayarımda bir hata oldu C000034 müydü neydi hatanın adı sonra bilgisayarı yenilemek zorunda kaldım yeniledim şimdiyse en düşükte 40-100 arası Mirage mapinde. Dust 2'de 80-90 alıyordum kasmıyordu şimdi 30-50 arası Nvidia Geforce 840M ekran kartımın driverları güncel değil ondan mı kaynaklanıyor gereksiz yere beklemek istemedim onca saat burdan sormak istedim.

Emre Baş

80+ Gold
güncelle sürücüler çok önemli

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında güncellemeyi düşünüyordum ama nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum söyler misin? Aygıt yöneticisinden güncelle deyince indiriyorda takılı kalıyor. Nvidia GeForce experience'de de aynı şekilde indiriliyorda takılı kalıyor.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Aslında güncellemeyi düşünüyordum ama nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum söyler misin? Aygıt yöneticisinden güncelle deyince indiriyorda takılı kalıyor. Nvidia GeForce experience'de de aynı şekilde indiriliyorda takılı kalıyor.
Aygıt Yöneticisini açın. Orada Görüntü Bağdaştırıcıları sekmesine tıklayın. Orada ekran kartınızın olduğu yere sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştiri seçin. Zaten güncelse orada güncel olduğu yazar eğer değilse size doğru sürücüyü gösterir.

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Birde benim laptop çift ekran kartlı Nvidia Geforce 840M ve İntel HD Graphics hangisi daha iyi? İyi olanı nasıl aktif edicem asıl ekran kartım yapabilirim söyler misiniz ? teşekkürler şimdiden.

Learch

80+
Büyük iht. güncelleme gelmiştir.
Küçük bir araştırmayla birlikte youtube da hem nvdia ayarları hem de csgo ayarlarını bulabilirsin fps yükseltmek maksadıyla.
Bunları yaptıktan sonra fps artışı olacaktır muhakkak.
(y)

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Saolun güncelliyorum şuanda. Eğer düzelmezse tekrar yazarım.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Nvidia experience yi aç oradan güncelle. Yok ise Nvidia experience indir öncelikle sonra ekran kartı sürücünü güncelle.

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Nvidia experience'den de yaptım hiçbir şey değişmedi. Başka bir önerisi olan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Nvidia experience'den de yaptım hiçbir şey değişmedi. Başka bir önerisi olan var mı?
Kardeşim nedenini bende bilmiyorum ama son gelen güncellemelerden sonra bende de fps düşüşü oldu ben daha dün win 10 pro yükledim şuan biraz daha iyi sana tavsiyem
ekran kartının markasını İnternet e yaz ondan sonra markasının sitesinden indirmesini yap orda indirme yaptıktan sonra bi yeniden başlat bilgisayarı sonra unlostu fps artırma 2020 videosu var bende 20 30 fps artış oldu o video izle oradakileri yap. fps artışı olması lazım inşallah olur yani.
Bu arada Nvidia Geforce 840M iyi İntel HD Graphics görüntü vermesi için olan ekran kartı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
güç ayarlarından yüksek performansa al nvidia denetim masasından görüntü ön ayarlama seçeneklerinde performansı seç tüm sürücülerini güncel tut cs go ayarları adlı unlostun çektiği güncel youtube videosunu izle sürücler çok öenmli bu arada

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Beyler sürücüler güncellendi. Oyunlarda hangi ekran kartının kullanıldığını bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle Nvidia. O da güncel. Unlost FPS arttırma videosundakileri yapamıyorum çoğunu win 10 değil ve yazdığı seçenekler win 8.1'de yok. Yapabildiklerimi yaptım çok bir farklılık olmadı. Shader iyileştirme konusunda bir güncelleme gelmişti ondan mı kaynaklanıyor?

Top Bottom