Neler Yeni

Csgo pazarın da ki neden her şey düşüyor

Unlucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mertcan kılıç
Evet.Nedense bütün eşyalar gittikçe düşmeye başladı ve bazı çok nadir bıçaklar %30 değer kaybetti ve oyuna yeni bişi gelmediği halde. Aynı zamanda bu aylarda kasa ve çıkartmalarda çok büyük bi yükseliş olur bu sefer ise düşüş oldu. Çok merak ediyorum

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Yaz indirimleri olduğu için olabilir. Şahsen bende indirim geldiği için satmıştım itemlerimi.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Evet.Nedense bütün eşyalar gittikçe düşmeye başladı ve bazı çok nadir bıçaklar %30 değer kaybetti ve oyuna yeni bişi gelmediği halde. Aynı zamanda bu aylarda kasa ve çıkartmalarda çok büyük bi yükseliş olur bu sefer ise düşüş oldu. Çok merak ediyorum
Dota event geldi 3 hafta önce ondan ötürü o günden itibaren düşüşler başladı pazar sadece CS mantığında işlemiyor Dota 2 tarafı da bu pazarın içinde hem valve olarak hem de item olarak hem de yatırım olarak. Dota 2 eventine giriş en yüksek ücreti 365 TL ve bazı dönemde seviye satın alım paketi filan çıkartıyorlar event içinde tekrar bir düşüş yaşanıyor. Her sene belli bir ayda yükselecek diye sabit anlayış bence olmamalı pandemiden ötürü zaman dilimi eventler tarihler hep değişti.

Unlucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mertcan kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
operasyon kasalarına ve çıkartmalara bakarsan temmuzun sonuna doğru ve ya ağustos gibi aylarda pit noktası yapar bunu kast etmiştim pit olmasa bile bi yükselme olurdu geçen sene yükselme olmuştu mesela, her neyse bu dota yı bilmiyorum dota event ne zaman biticek ya da bitecek mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,382
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom