Neler Yeni

Csgo seçkin almalımıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar Csgo seçkin alınırmi sizce indirime flan girermi ne bilim 300tl olsa eyw da 400 tl veresim gelmiyor normalde bu parayı katlarım gun içinde 15saat oyun oynayan bir insanım ama okulum başladı günde 4 saat pc başında olabiliyorum artık ondada RP oynuyorum zaman kalmaz ama seneye okul bitcek bu sefer oynarım ama seneyede bu oyun 1k flan olur

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
cs seviyorsan hile gelmesin istiyorsan alınır hem kasa falanda düşüyor tabi artık o kasaları satıp oyun alma gibi şeyler çok aşırı zor ama en azından 5 6 kasa biriktirip iyi kötü bi silah yada oyun alınır max

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cs seviyorsan hile gelmesin istiyorsan alınır hem kasa falanda düşüyor tabi artık o kasaları satıp oyun alma gibi şeyler çok aşırı zor ama en azından 5 6 kasa biriktirip iyi kötü bi silah yada oyun alınır max
Aslında Rank için açmasım var tabi verdiğim parayı geri alabilmek isterim neden xor bu arada artı kada flanmi düşmüyor veya başka bişey mi var

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Aslında Rank için açmasım var tabi verdiğim parayı geri alabilmek isterim neden xor bu arada artı kada flanmi düşmüyor veya başka bişey mi var
şimdi bak her hafta çarşamba yenileniyor kasalar, 1 kasa garanti 20 tl minimum gelmiş olsa 1 sene sonra oynarım diyorsun o zamana enflasyon gene artacak ve şuanki 400 tl ye aldığın seçkin 1k olacak ama genel olarak diğer her şey artacak benzin yiyecek gibi yatırdığın parayı çıkartma devri eskidendi bence zevk için alacaksan alınır ama para kazanayım falan diyeyse gerek yok şuan

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben mantıklı buluyorum hatta param olsa almak isterim hem ranked açıyorsun daha duzgun maçlara giriyorsun ve az az da para kazanıyorsun mesela 1 haftada ilk baş seçkin aldığında arkadaşımın hesabını kasıyordum 2 tane kasa düştü 1 tanede ump skin

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Ben mantıklı buluyorum hatta param olsa almak isterim hem ranked açıyorsun daha duzgun maçlara giriyorsun ve az az da para kazanıyorsun mesela 1 haftada ilk baş seçkin aldığında arkadaşımın hesabını kasıyordum 2 tane kasa düştü 1 tanede ump skin
şuan öyle değil haftada max 1 kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben skin flan pek meraklı değilim ama verdiğim parayı gerei alabilmek isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan öyle değil haftada max 1 kasa
Min20tl demi

pc ustasi1

80+ Silver
Arkadaşlar Csgo seçkin alınırmi sizce indirime flan girermi ne bilim 300tl olsa eyw da 400 TL veresim gelmiyor normalde bu parayı katlarım gun içinde 15saat oyun oynayan bir insanım ama okulum başladı günde 4 saat pc başında olabiliyorum artık ondada RP oynuyorum zaman kalmaz ama seneye okul bitcek bu sefer oynarım ama seneyede bu oyun 1k flan olur
yaş ?

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Ben skin flan pek meraklı değilim ama verdiğim parayı gerei alabilmek isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Min20tl demi
ortalama verdim 10 tl yede kasa var 30 tl yede

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
al kendi parasını çıkartacak zaten

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
şahsen 6 haftada paramı amorti ettim fazlasıyla şubat martta kasalar uçtuğunda ama şuan baya zor 20 kasa düşmesi lazım ortalama her hafta 15 tl den 15 haftada amorti edersin en kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
şahsen 6 haftada paramı amorti ettim fazlasıyla şubat martta kasalar uçtuğunda ama şuan baya zor 20 kasa düşmesi lazım ortalama her hafta 15 TL den 15 haftada amorti edersin en kötü
Ozaman alinmaz ya saolun yinede

Top Bottom