internette aradın mı ?cult of the lamb alacağım ama türkçe yama lazım var mı kullanan
güncel bulabileceğini düşünmüyorum bende bi ara bakmıştım ve güncel bulamadımaradım ama düzgün bulamadım varsa bile eski sürümlerinmiş
hayır ama incelemeleri ve oynayan insanlardan dolayı güzel olduğunu düşünüyorumoynadınız mı peki oyunu
bende biraz izledim ama oyunun İngilizcesi biraz ağır geldi bu yüzden alsam mı almasam mı kararsızımhayır ama incelemeleri ve oynayan insanlardan dolayı güzel olduğunu düşünüyorum
sizce almalı mıyımhayır ama incelemeleri ve oynayan insanlardan dolayı güzel olduğunu düşünüyorum
İngilizceniz yoksa böyle fazla diyaloglu oyunlar almanızı önermem ben. Çünkü tadını alamıyorsun oyunun.bende biraz izledim ama oyunun İngilizcesi biraz ağır geldi bu yüzden alsam mı almasam mı kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce almalı mıyım
oynamadım ama türkçe olmadan oyun oynamıyorum ben kendi fikrim yani istersen oynayabilirsin tabii.siz oynadınız mı oyunu hocam
inglizcen iyi değilse oyun fazla inglizce istiyorsa almak çare olmayabilirbende biraz izledim ama oyunun İngilizcesi biraz ağır geldi bu yüzden alsam mı almasam mı kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce almalı mıyım